vesna1992ify идната македонска јутуб сензација!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.901
Те зошто треба да се користат кондоми и абортусот да биде без пари. :sneaky: :icon_mrgr:

M

Macedonian-Sun

Гостин
Лелееееееее ами јас енос саа го гледам овој форум. Абе толку многу се замарате со мојте видеа шо опсесија ви станах. Па и пратњи у пријатели имам на фејсбук. Хахахахахахаахахахаха хухухухухухухух. Ете лично и персонално да знаете да јас сум типката од видеата и не се срамам за ништо. Отсекогаш сум зборела шо ми текне пошо незнам да лажам. Иначе тај акаунт весна1992ифу не постое веќе. И огромно фала на грубите коментари. Ве сакам и противниците и оние за мене. Колку време губете за одржување на форумов хахахаха :) аутограм да не сакате?

Член од
20 мај 2011
Мислења
71
Поени од реакции
66
Лелееееееее ами јас енос саа го гледам овој форум. Абе толку многу се замарате со мојте видеа шо опсесија ви станах. Па и пратњи у пријатели имам на фејсбук. Хахахахахахаахахахаха хухухухухухухух. Ете лично и персонално да знаете да јас сум типката од видеата и не се срамам за ништо. Отсекогаш сум зборела шо ми текне пошо незнам да лажам. Иначе тај акаунт весна1992ифу не постое веќе. И огромно фала на грубите коментари. Ве сакам и противниците и оние за мене. Колку време губете за одржување на форумов хахахаха :) аутограм да не сакате?
Конечно :pos: па кога веке не се срамиш зошто тогаш го избриша YouTube акаунтот ?

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
А баш си мислев колку време ќе и треба да се регистрира и да ги искаже своите мудри мисли тука?

Член од
20 мај 2011
Мислења
71
Поени од реакции
66
А баш си мислев колку време ќе и треба да се регистрира и да ги искаже своите мудри мисли тука?
Ами она енос саа го гледа форумов сега ке видиме ние кого ке хејтаме ке ни покаже она нас.

M

Macedonian-Sun

Гостин
Абе јас сум чуствителна личност. Моите видеа не ги беше коментирал никој се додека некоја типка не аднала едно на фејс и одтогаш сите ги видеа видеата. А жалам имав и за роденден со слики и песни (не од мене) стаено. Една вечер толку се вознемирив со коментариве и го делитнав целиот акаунт. Абе и ова најновово ќе го избришам. Нејќам светот онака муабет си прај со мене па уште да се смее. А иначе вие немате друга работа па овде со мое име слава и сеир си праите.

А

Антоние

Гостин
Признај Весна, тај Мартин сигурно јако те има исшврка'но чтом го опеваш у толку видеа и песми.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
добро Весна се гледа дека во умот си лесна.
Мартин брат, собери сили, стави корпа на глава и продолжи со животот ко ништо да не било.

чукни ја главата и сфати дека немаш само ти НАЈдобар пријател и немој да те натерало нешто уште некое видео да ставиш. доволно се изруга за цел живот. чао.

M

Macedonian-Sun

Гостин
добро Весна се гледа дека во умот си лесна.
Мартин брат, собери сили, стави корпа на глава и продолжи со животот ко ништо да не било.

чукни ја главата и сфати дека немаш само ти НАЈдобар пријател и немој да те натерало нешто уште некое видео да ставиш. доволно се изруга за цел живот. чао.
Единствено жалам што јавно стана видеото. А за кажаното знам дека од мојата душа искрено кажав што мислам за таа личност. Но на луѓе ако воопшто можам да ве наречам така не се ДОКАЖУВА кога тие од мравка слон направија. И лека ноќ. Да не испадни дека сум и луда и невоспитана.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Единствено жалам што јавно стана видеото. А за кажаното знам дека од мојата душа искрено кажав што мислам за таа личност. Но на луѓе ако воопшто можам да ве наречам така не се ДОКАЖУВА кога тие од мравка слон направија. И лека ноќ. Да не испадни дека сум и луда и невоспитана.
абе такви сме ние Македонците од мравка слон правиме, ама ти не можеш да разбереш оти живееш во СТРАНСТВО....стварно, што ти беше финтата дека живееш во странство? :unsure:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom