Ruter nema tuku modem dlink kako telekom sto davashe pred nekoja godina..дали даваат рутер безжичен од оне и каков?
Stabilen e bez paganje..eve ti speedtest http://www.speedtest.net/result/1680202536.pngКхм, моментално користам Call & Surf пакетот. Задоволен сум од тоа што го нудат, меѓутоа многу ми е скапо.
На оваа понудава на Оне со боом/интернет/фиксен неможам да одолеам. Меѓутоа пред т-хоме користев он.нет и не бев којзнае колку задоволен.
1.Како сте задоволни од интернетот? Ја следам неколку дена темава и гледам дека интернетот е сосем ок. Најважно: Дали е стабилен, и дали паѓа при преоптеретеност?
2.Како сте задоволни од боом тв? Дали има квалитетна слика? Превод?
3.Доколку би мигрирал, колку време би било потребно да се префрлам?
Јас имам Тотал пакет 15 дена и не сум имал проблеми.Интернет конекцијата ми е ОК,не се успорува брзината,стриминзи на интернет прави без проблем и ми нема паднато до сега.На торенти брзина на симнување ми оди од 560 до 602кбпс.Кхм, моментално користам Call & Surf пакетот. Задоволен сум од тоа што го нудат, меѓутоа многу ми е скапо.
На оваа понудава на Оне со боом/интернет/фиксен неможам да одолеам. Меѓутоа пред т-хоме користев он.нет и не бев којзнае колку задоволен.
1.Како сте задоволни од интернетот? Ја следам неколку дена темава и гледам дека интернетот е сосем ок. Најважно: Дали е стабилен, и дали паѓа при преоптеретеност?
2.Како сте задоволни од боом тв? Дали има квалитетна слика? Превод?
3.Доколку би мигрирал, колку време би било потребно да се префрлам?
Може, кај мене на тој начин е поврзано, бидејќи нема телевизорот скарт, со помош на вакво адаптерче.Да не знае некој случајно дали приемникот може да се поврзе со телевизор преку "composite video" влез ( жолт конектор за видео + бел и црвен за звук ) или мора преку scart?
Некое евтино адаптерче/конверторче такво што функционира има?
Kojznae sto pravat..garant od kako ke proraboti sajtov..site ke imame plus potroseni gigabajti btw i na 1vi jan ukradoja po 10gb na site korisnici demek nikoj ne ke primetiДа не знае некој до кога ќе трае надградбата на системот ?
https://secure.on.net.mk
Веќе 3 - 4 дена неможам да се логирам.
Да да, баш ми беше чудно.Kojznae sto pravat..garant od kako ke proraboti sajtov..site ke imame plus potroseni gigabajti btw i na 1vi jan ukradoja po 10gb na site korisnici demek nikoj ne ke primeti
Kaj мене немаа ни мб настрана украдено. А после надградбата не гарантирам дека нема да украдат.Kojznae sto pravat..garant od kako ke proraboti sajtov..site ke imame plus potroseni gigabajti btw i na 1vi jan ukradoja po 10gb na site korisnici demek nikoj ne ke primeti
Epa ako nemash net od One nema da te ukradat ))Епа од мене неможат да украдат бидејки имам неограничен нет
Имам нет од ОН НЕТ сега ОНЕ ДУО ЕКСТРИМ супер еEpa ako nemash net od One nema da te ukradat ))
Kolku sto znam ОНЕ ДУО ЕКСТРИМ e so limit isto kako i total paketon sto e ))Имам нет од ОН НЕТ сега ОНЕ ДУО ЕКСТРИМ супер е
Немој ни случајно да го мењаш, најдобра понуда до сега на пазарот кај нас.Имам нет од ОН НЕТ сега ОНЕ ДУО ЕКСТРИМ супер е
Лимитот му е еден терабајт, ако успееш за еден месец да ги симнеш секоја чест.Kolku sto znam ОНЕ ДУО ЕКСТРИМ e so limit isto kako i total paketon sto e ))
Немам ни намера да го променам стабилна врска 10 мб, иако не би било лошо да ја зголемат брзината .Нема шанси да го потрошиш лимитот од 1 терабајт барем не со оваа брзина во продажен салон ми кажаа вработениот ако сум успеал да го потрошам лимитот тој ке ми ја плател сметкатаНемој ни случајно да го мењаш, најдобра понуда до сега на пазарот кај нас.
Лимитот му е еден терабајт, ако успееш за еден месец да ги симнеш секоја чест.