Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Искочи уште еден блокбастер, настрана ставајте ја уметноста и рокајте звучките до макс за Real Steel.

Некаде читав/слушав дека не бил лош, па да видиме...

ваљда има блок напраено на пола членови од тука и не ја видел дискусијата :D

Искочи уште еден блокбастер, настрана ставајте ја уметноста и рокајте звучките до макс за Real Steel.

Некаде читав/слушав дека не бил лош, па да видиме...
Ти реков да не го читаш wot. :cool:
--- надополнето: 5 јануари 2012 во 20:14 ---
Предолог за комедија филм- некој понов, ама да е смешен не само еднаш да се насмеам:D
Да не е пародија, или анимиран. Благодарам
Ај одговорете на оваа желба, морав да ја избришам од Предлог за филм.

our idiot brother, 50/50, hangover 2, 30 minutes or less, bad teacher, just go with it, the change-up, crazy stupid love, fright night, horrible bosses, paul, zookeeper, friends with benefits, no strings attached... Сите овие се 2011, не можеме ние да му погодуваме каква смисла за хумор има. Нека каже кои други комедии му се смешни па да ја филтрираме листава :)

Ќе се утепа од смеење на 50/50 :)
Има добри моменти, али не е класична комедија...
Како и да е, јас не би му препорачувал комедија, особено не од новиве.

Јас се насмеав на неколку сцени, тешко дека филм ќе ме натера да се утепам од смеа :D

Jas na poveke od nekolku. Znacitelno poveke otkolku primer recimo na Our Idiot Brother. Ugh. Bljak.
Horrible bosses
.
.
.
.
Hangover2
etc

Маки измачив 2 саати и 5 мин, т.е. да филмот толку трај , ама скапав скролање..
Real Steel 2011, филмов глумава тапа :/ , глумицата :drk::drk: , другата глумица споредна од кај тој кинезот:drk:.
Друго вредно во филмов ефектите...
Приказната неам соодветен збор со кој би ја опишал... КАТАСТРОФА..
П.С. и јас изнахејтав се и сешто,а шо очекував од боксерски филм каде што боксуваат роботи? :tapp:

П.С. и јас изнахејтав се и сешто,а шо очекував од боксерски филм каде што боксуваат роботи? :tapp:
Не беше бокс, ММА беше. Не виде кога едниот робот му го скрши левиот тестис на другиот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom