Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.002
- Поени од реакции
- 61.832
I, Legend
Into the wild
Into the wild
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако не си го гледал Moon, гледај го обавезно. Исто филм со минимален број на ликови е Hard Candy. Ако сакаш sci-fi гледај го I Am Legend. Друго не ми текнува.Филмови со фокус на еден лик во поголемиот дел од филмот и по можност без многу дијалози? 127, Buried, Cast Away, Wrecked...?
ps морам да споделам, никогаш не сум бил погорд.
Влагам во дневна, татко ми ЗАСПАЛ на тросед гледајќи Трансформерс 1 на Канал 5.![]()
Која чиста забава жити се? Што е наредно, правосмукалки на првенство за брзо чистење? Разбирам дека овие филмови се прават за забава и пари ама има лимит на глупоќа кој можам да го сварам, нејќу да набројувам примери сега... И што и фали на Фреклс и што ќе сменеше во филмот ако ја земеа во тоа камионот на Road Trip, туку ја оставија дома кутрата?Ова е guilty pleasure филм, можеш да уживаш ама deep down on another level знаеш дека е срање неописиво.
Ете ти пропер хејт да имаш нешто за размислување
Iosono аут.
Се загревамMnogu hejtas.
My dating life...Филмови со фокус на еден лик во поголемиот дел од филмот и по можност без многу дијалози?
The 400 BlowsФилмови со фокус на еден лик во поголемиот дел од филмот и по можност без многу дијалози? 127, Buried, Cast Away, Wrecked...?
I, Legend
Into the wild
Cast Away.
Филмови со фокус на еден лик во поголемиот дел од филмот и по можност без многу дијалози? 127, Buried, Cast Away, Wrecked...?
Да де.. тој
Неколку филмови ги немам гледано од предлозите, фала.
На Полански или некој римејк има...?Не сум спиен извини
Aли еве уште еден, The Tenant, доста забеган и морбиден филм, само да те предупредам![]()