Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Филмови со фокус на еден лик во поголемиот дел од филмот и по можност без многу дијалози? 127, Buried, Cast Away, Wrecked...?
Ако не си го гледал Moon, гледај го обавезно. Исто филм со минимален број на ликови е Hard Candy. Ако сакаш sci-fi гледај го I Am Legend. Друго не ми текнува.

Веќе го постирал ИоСоно Into the wild!
Ми останаa само Taxi Driver & Moon :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Која чиста забава жити се? Што е наредно, правосмукалки на првенство за брзо чистење? Разбирам дека овие филмови се прават за забава и пари ама има лимит на глупоќа кој можам да го сварам, нејќу да набројувам примери сега... И што и фали на Фреклс и што ќе сменеше во филмот ако ја земеа во тоа камионот на Road Trip, туку ја оставија дома кутрата? :) Ова е guilty pleasure филм, можеш да уживаш ама deep down on another level знаеш дека е срање неописиво.

Ете ти пропер хејт да имаш нешто за размислување :cool:

Iosono аут.

Mnogu hejtas. Sekoj film moze da se napravi glup so vakvko hejt-opisuvanje :D

Филмови со фокус на еден лик во поголемиот дел од филмот и по можност без многу дијалози? 127, Buried, Cast Away, Wrecked...?
The 400 Blows
Being There
The Party
Departures
The Diving Bell and the Butterfly
Drive
Mon Oncle
Play Time
Run Lola Run
Abel
Somewhere

I, Legend
Into the wild

На I am a Legend мислиш?

Абе...
:D

Неколку филмови ги немам гледано од предлозите, фала.

Неколку филмови ги немам гледано од предлозите, фала.

Не сум спиен извини :D

Aли еве уште еден, The Tenant, доста забеган и морбиден филм, само да те предупредам :D

па како ке спиеш кога гледаш масивли оверратед морбидни филмови ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom