Клубови за бокс

• Креатор на темата Креатор на темата Slayer123
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
8 декември 2010
Мислења
84
Поени од реакции
16
Дај кажете неколку Клубови за Бокс....колку пари е месечно тренирање и така...

Има еден кај Сообраќајната во Пролече 1000ка е колку што знам а за др. не знам провери си.

Универзалци

адреса: 29-ти Ноември 23
место: Скопје
телефон:
(02) 3237 242​
локација: Центар

само ова успеав да го најдам распрашај се на одговори.мк можеби некој знае или некоја слична страна

Универзалци

адреса: 29-ти Ноември 23
место: Скопје
телефон:

(02) 3237 242

локација: Центар

само ова успеав да го најдам распрашај се на одговори.мк можеби некој знае или некоја слична страна

Фала многу,ќе се јавам ќе прашам што како...:)

Истово и мене ме интересира - бокс клуб во центар негде (Скопје), дали некој бил, тренирал, има информации?

Кој знае ако може да напише адреси или телефонски броеви.Заинтересиран сум да тренирам али до сега колку што барав не можам да најдам ништо.

Ако си 21 години не верувам дека ќе те примат, трабало од мал да си почнал да тренираш

Од Скопје сум.Не разбирам каква врска имаат годините кога ќе си плаќам како сите други.Сакам да тренирам колку да тренирам не да идам на натпревари.

Од Скопје сум.Не разбирам каква врска имаат годините кога ќе си плаќам како сите други.Сакам да тренирам колку да тренирам не да идам на натпревари.
Де кажи колку години имаш?И јас сакам да почнам,ама имам 26 и мислам да не е проблем тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom