Па како да ја разбереш пораката на филмот кога овие незнаат да глумат има лоши реплики, едноставно не ти дава лезет да го гледаш до крај бидејќи е мачење за гледањеЗначи за сите што не ме сватиле вредноста на еден филм не е само во репродукцијата и глумењето значи оној што ќе успее да ја свати пораката на филмот ќе ја разбере неговата вредност но бидејќи очигледно има некои на кои што IQ - то им е на собна температура тогаш нема што да се зборува.
Значи за сите што не ме сватиле вредноста на еден филм не е само во репродукцијата и глумењето значи оној што ќе успее да ја свати пораката на филмот ќе ја разбере неговата вредност но бидејќи очигледно има некои на кои што IQ - то им е на собна температура тогаш нема што да се зборува.
--- надополнето: 5 јануари 2012 во 10:30 ---
Е не на аватар слика од „РАМБО“. Многу сме јаки![]()
Значи за сите што не ме сватиле вредноста на еден филм не е само во репродукцијата и глумењето значи оној што ќе успее да ја свати пораката на филмот ќе ја разбере неговата вредност но бидејќи очигледно има некои на кои што IQ - то им е на собна температура тогаш нема што да се зборува.
Па да тоа сакам да ти кажам дека не си го разбралКоја ебана порака ??
вампири оплодуват жени ?!? Како може мртво ткиво шо не продуцира сперма , да оплоде женска ?
па и дете да излезеФилмо е ебење у здрав мозок ...
Поарно титаник 2 да гледам одколку овоа срање .. најсериозно.
Шо да разберам , љубовната порака ??? Забранета љубов , љубовта нема граници ?? gimme a break .. може да се направат подобро филмови со таа тематика отколку вампири шо се ебат и затруднуват .. филмо е срање !Па да тоа сакам да ти кажам дека не си го разбрал
Ај кажи што е пораката или уште продолженија има од филмот па неможеш да ја комплетираш бидејќи ја немаш целосната слика?Па да тоа сакам да ти кажам дека не си го разбрал
Кој актери, која приказна и која глума, па и режисерот едноставно ова еден од најдобрите филмови што сум ги гледалАко те импресионираат вампири и сакаш да гледаш добар филм гледај го:
Dracula во режија на Francis Ford Coppola
Главни улоги, Gary Oldman, Anthony Hopkins & Winona Ryder
![]()
Не бе Самрак е подобарYe, ремек дело.....нема збор тука, за мене најдобриот филм во којшто се обработува приказна поврзана со вампири.
Само Чак Норис може да ја свати порака бидејќи го има гледано цел јас неможев цел да го гледамНе бе Самрак е подобарсамо ние не сме ја сфанале скриената порака
![]()
Не бе Самрак е подобарсамо ние не сме ја сфанале скриената порака
![]()
Овој филм нема вредност како не разбираш не ми е јасно.Значи за сите што не ме сватиле вредноста на еден филм не е само во репродукцијата и глумењето значи оној што ќе успее да ја свати пораката на филмот ќе ја разбере неговата вредност но бидејќи очигледно има некои на кои што IQ - то им е на собна температура тогаш нема што да се зборува.