TWILIGHT - САМРАК - филм на годината

Член од
4 јануари 2012
Мислења
39
Поени од реакции
24
Значи за сите што не ме сватиле вредноста на еден филм не е само во репродукцијата и глумењето значи оној што ќе успее да ја свати пораката на филмот ќе ја разбере неговата вредност но бидејќи очигледно има некои на кои што IQ - то им е на собна температура тогаш нема што да се зборува.
--- надополнето: 5 јануари 2012 во 10:30 ---
Е не на аватар слика од „РАМБО“. Многу сме јаки :)

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Значи за сите што не ме сватиле вредноста на еден филм не е само во репродукцијата и глумењето значи оној што ќе успее да ја свати пораката на филмот ќе ја разбере неговата вредност но бидејќи очигледно има некои на кои што IQ - то им е на собна температура тогаш нема што да се зборува.
Па како да ја разбереш пораката на филмот кога овие незнаат да глумат има лоши реплики, едноставно не ти дава лезет да го гледаш до крај бидејќи е мачење за гледање

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063

Која ебана порака ??

вампири оплодуват жени ?!? Како може мртво ткиво шо не продуцира сперма , да оплоде женска ?

па и дете да излезе :pos: Филмо е ебење у здрав мозок ...

Поарно титаник 2 да гледам одколку овоа срање .. најсериозно.

Член од
4 јануари 2012
Мислења
39
Поени од реакции
24
Која ебана порака ??

вампири оплодуват жени ?!? Како може мртво ткиво шо не продуцира сперма , да оплоде женска ?

па и дете да излезе :pos: Филмо е ебење у здрав мозок ...

Поарно титаник 2 да гледам одколку овоа срање .. најсериозно.
Па да тоа сакам да ти кажам дека не си го разбрал

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Шо да разберам , љубовната порака ??? Забранета љубов , љубовта нема граници ?? gimme a break .. може да се направат подобро филмови со таа тематика отколку вампири шо се ебат и затруднуват .. филмо е срање !

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Ај кажи што е пораката или уште продолженија има од филмот па неможеш да ја комплетираш бидејќи ја немаш целосната слика?

Ако те импресионираат вампири и сакаш да гледаш добар филм гледај го:

Dracula во режија на Francis Ford Coppola

Главни улоги, Gary Oldman, Anthony Hopkins & Winona Ryder

(y)
Кој актери, која приказна и која глума, па и режисерот едноставно ова еден од најдобрите филмови што сум ги гледал

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.764
Поени од реакции
18.521
Ye, ремек дело.....нема збор тука, за мене најдобриот филм во којшто се обработува приказна поврзана со вампири.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Ye, ремек дело.....нема збор тука, за мене најдобриот филм во којшто се обработува приказна поврзана со вампири.
Не бе Самрак е подобар :pos: само ние не сме ја сфанале скриената порака :pos:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.764
Поени од реакции
18.521
Иначе и во Дракула има голема романса помеѓу Олдман и Винона, значи спроедбата е доста добра и на место ;)

Само што овде се истакнува:

Врвното сценарио.
Врвниот режисер.
Врвна камера/фотографија.
Врвна глума, хемија помеѓу актерите.
Врвна т.е. (екстремно добра - афтентична атмосфера, која идеално се вклопува со тој временски период, многу реално делува )
Врвно преставена приказна....
Врвна костимографија.

На кратко врвно дело..

T

The Cryptkeeper

Гостин
Овој филм нема вредност како не разбираш не ми е јасно.

Kajgana Shop

На врв Bottom