- Член од
- 31 јули 2006
- Мислења
- 2.537
- Поени од реакции
- 702
Looking forward to itНешто сум бизи па ако стигнам до вечер ќе добиете дневна доза.
Looking forward to itНешто сум бизи па ако стигнам до вечер ќе добиете дневна доза.
Нешто откажа ти со напаѓањето, а толку убаво почна!Нешто сум бизи па ако стигнам до вечер ќе добиете дневна доза.
А што е животот момче мое ако не еден Голем и Врховен ритуал на еден човек овде на Земјата!AL:II-9. Запомнете сите вие дека постоењето е чиста радост; дека сите таги се само како сенки; тие поминуваат и завршуваат; но постои нешто што останува.
AL:II-35. Ритуалите нека бидат изведувани правилно со радост и убавина!
AL:II-35. Ритуалите нека бидат изведувани правилно со радост и убавина!Убаво да си го прославите дочекот на „новата година“... 93 93/93
Пробај да дојдеш на иницијација и ќе дознаеш дали се вакви или не!AL:II-35. Ритуалите нека бидат изведувани правилно со радост и убавина!
Vaka li pocnuva inicijacijata.?????
Ako bese vakva sigurno ke dojdev....hahahahhahaПробај да дојдеш на иницијација и ќе дознаеш дали се вакви или не!
Ако ти кажам дека не се вакви, ќе ми веруваш?
Мислам дека нема... Затоа, на работа,на труд!
А штом знаеш ти кај сме, значи ти си тој познатиот што е пример кај нас како не треба! Ти значи беше кај нас и се нарекуваше наш брат а беше само обичен предавник во душата! Ти си тој што си замина како кукавица при првото искушение! Па што не се јавиш, туку вака од далеку!Ako bese vakva sigurno ke dojdev....hahahahhaha
Daleku ste........ daleku.....
Рече следбеникот на најдолгиот пат...Daleku ste........ daleku.....
Kaj Vas???А ти си тој што беше кај нас и се нарекуваше наш брат и си замина како кукавица! Па што не се јавиш!
Nema potreba da go branish tvojot guru.....Рече следбеникот на најдолгиот пат...
Tesko svakash izgleda....А штом знаеш ти кај сме, значи ти си тој познатиот што е пример кај нас како не треба! Ти значи беше кај нас и се нарекуваше наш брат а беше само обичен предавник во душата! Ти си тој што си замина како кукавица при првото искушение! Па што не се јавиш, туку вака од далеку!
Значи по одговорот твој, не си бил кај нас ниту не познаваш кои сме... Како тогаш знаеш каде сме ние и така „добро“ даваш објаснување?Kaj Vas???
Procitaj go moeto ime i ke ti bide jasno deka toa shto sakash da go propagirash e prazna slama.....
Cudno ponashanje za samonarecen guru......zakluchoci bez fakti...
Back to the primitive... упс... назад на почетокот на темата да видиш за ЧИСТАТА волјаsamo da vi kazam deka greshite........hahahaahaha....slobodna volja.......anarhija...
Имам ученици... Ако луѓето не ти дадат титула преку своето незнаење нема кој! Тешко се поправа човекот на земјата, но има надеж и за будалиот...samo da vi kazam deka greshite........hahahaahaha....slobodna volja.......anarhija...
--- надополнето: 4 јануари 2012 во 21:39 ---
Zlatko.????
Tvoite ucenici sakaa da me masiraat edno vreme.....i pokraj toa shto nemat poima shto sakaat da propagiraat.....
stavi 1 na tvoite i pocnete od inicijacija......pogotovo onaa so sexBack to the primitive... упс... назад на почетокот на темата да видиш за ЧИСТАТА волја
--- надополнето: 4 јануари 2012 во 21:40 ---
Имам ученици... Ако луѓето не ти дадат титула преку своето незнаење нема кој! Тешко се поправа човекот на земјата, но има надеж и за будалиот...
И сега ти ме малтретираш бидејќи некој тебе те замарал, како одмазда нешто? За џабе името Гурџиев ако си овде заради омраза и одмазда... Поправи се...
ova e samo da vi ja odrzam temata.....da ne propadne......Вечна благодарност за ова просветлување!
stavi 1 na tvoite i pocnete od inicijacija......pogotovo onaa so sex
ima i budali koi teshko ke gi vratish nazat...mislat deka se na praviot pat...
.
Кои се тие избрани?AL:II-17. Слушнете ме, вие луѓе што воздивнувате! Јадовите на болката и тагата Оставени се на мртвите и тие што умираат, Народот којшто се уште не ме познава.
AL:II-25. Вие сте против народот, О мои избрани!
Не си првиот што доаѓа и си оди а ние си продолжуваме со нашите патишта вие со вашите... форум е ова, тоа е целта да дојдеш „и да ми кажеш каде грешам“Pak ne e tocno....stalno mi greshish neshto....
Dojdov na temata da kazam deka vashite propagandi se netocni i deka namaat dodirni tocki so pravata vistina......
Da ne izlazete i drugi budali kako vas....
Izgleda nemash nikakvi fakti za da ja branish tvojta vistina.......ili tolku znaesh???Нема заебанција...10 години потрошени на Ошо и 5 на проучување на Гурџиев. Како да несака да ми биде Гуру?
Некој рекол "Споредувај се со најдобрите, само така ќе знаеш до каде си стигнал". Тому затоа ти не си ми предизвикLooking forward to it