Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.585
Одамна кажувам дека штетно е што интернетот станува лесно достапен... ама да не забегуваме веќе, дадов една опомена и после нејзе ќе почнам да делам и поени.
Ти стварно ли мислиш дека реченицава опишува носење материјални маски врз лицата?http://keith2007.magix.net/blog/science/archives/134-BEWARE-THE-FALSE-ACCOUNTS-THAT-EVANGELICAL-MASONS-ARE-TRYING-TO-BASE-ON-THE-GOSPEL.html Some masons, who wear an evangelical or Islamic mask, are trying to mislead true believers by submitting their own interpretations of pronouncements in the holy scriptures. Првата реченица....инаку идејата да носат маски е да не се препознаваат меѓу себе и сечие мислење да биде прифатено како еднакво.
Добро бре луѓе ќе престанете ли да ги обвинувате масоните!!!!Среќна или несреќна, со несреќнициве најсреќна ќе беше. Ако се оттарасиме од нив од среќа нема да куртулиме. А као демек они ни "градат" еден убав свет. Абе самите у тој свет ќе си се затворат и за надвор "нит ѕирка нит проѕирка". Хихихи Среќна безмасонска нова 2012 им пожелувам на сите. Уживајте во слободата додека можете.
Хахаха... момче драго... ма каков судир на интереси. Па сите тие се управувани од еден ист центар и работат за Ционистички идеи. Батали ѕидарски и слични... и јас имав пишувано и одговарано на тие постови ама НЕКОј стално ми ги брише. На профил ми пипува дека имам 11 мислења а ако бараш малку ќе најдеш само 3. Толку од масонската ДЕМ(ОН)ОКРАТИЈА. Се плашат од својата сенка ама највеќе од вистината.Добро бре луѓе ќе престанете ли да ги обвинувате масоните!!!!
Па ете зидарски убаво ви објасни што е и како,ма немојте филмови да си правите оти логикава е следна,имаме масони,имаме илуминати,комитет 300,билдерберг....зарем мислите дека нема да дојде до судир на интереси доколку се разбира целта на масоните е да владеат со светот.
Глеам во множина се обраќаш а и со многу извичници. Врескањето нема да го направи твојов пост посодржаен ниту поефектен. Ако zidarski за тебе е доволен извор на информации и единствен авторитет, тоа не е така за сите на подфорумов. Има луѓе кои не се согласуваат и кои имаат поинакви ставови кон масонските идеи и влијание. Не можеш тоа право да го одземеш никому ниту со многу извичници да шерифуваш. Целта на масоните, разбирањето на нивните идеи и влијание се предмет на дискусија и истражување. Ако имаш нешто конкретно да пишеш и образложиш околу тоа (со помалку извичници), бујрум.Добро бре луѓе ќе престанете ли да ги обвинувате масоните!!!!
Па ете зидарски убаво ви објасни што е и како,ма немојте филмови да си правите оти логикава е следна,имаме масони,имаме илуминати,комитет 300,билдерберг....зарем мислите дека нема да дојде до судир на интереси доколку се разбира целта на масоните е да владеат со светот.
ideie na masonite, se zarabotka na pari, nisto poveke od toaГлеам во множина се обраќаш а и со многу извичници. Врескањето нема да го направи твојов пост посодржаен ниту поефектен. Ако zidarski за тебе е доволен извор на информации и единствен авторитет, тоа не е така за сите на подфорумов. Има луѓе кои не се согласуваат и кои имаат поинакви ставови кон масонските идеи и влијание. Не можеш тоа право да го одземеш никому ниту со многу извичници да шерифуваш. Целта на масоните, разбирањето на нивните идеи и влијание се предмет на дискусија и истражување. Ако имаш нешто конкретно да пишеш и образложиш околу тоа (со помалку извичници), бујрум.
Кој би рекол...ја откри мистеријата. Тајно друштво старо 10 векa со идеја да ги соберат сите пари на земјава.ideie na masonite, se zarabotka na pari, nisto poveke od toa
tokmu taka, sosem si vo pravo,, so ideja da gi soberat site pari,,Кој би рекол...ја откри мистеријата. Тајно друштво старо 10 векa со идеја да ги соберат сите пари на земјава.
Патем парите се илузија која е "одржлива" само ако луѓето им даваат значење.