O
Orion.
Гостин
КОлеги, стварно право кои точно страни од книгата не треба да се учат? Од четириесет и некоја до? Ако може некој точно да ми каже. Фала
хаха ок фала лошо сум разбрала..не се нервирај толку нас бруцошите никој нема да ни објасни како што треба и само се шпекулираПријавни листови? WTF?! Тие за оценка требаат.
Испитот ќе се полага усно на прашања или цела лекција така рече асистентката. Ова важи само за студенти од прва годинаКолеги што сте прва година ај пишете како се полага испитот историја на право ?? 70 прашања ке има ??дали ке биде исто полагањето за некој што предметот му е заостанат?
Ај ако може да ми кажеш за поправните што треба да правам, кај треба да ги пријавам, дали треба да платам нешто, што треба да купам?Испитот ќе се полага усно на прашања или цела лекција така рече асистентката. Ова важи само за студенти од прва година
btw
Пријавувањето на поправните колоквиуми ќе се врши од 9.1.2012 до 17.1.2011
Пријавувањето на студентите кои ќе полагаат цел испит ќе се врши од 18 до 20.1.2012
Мислим дека и поправните се пријавуваат со електронскиот индекс, моментално не пријавувај ништо ако е активна сесијатаАј ако може да ми кажеш за поправните што треба да правам, кај треба да ги пријавам, дали треба да платам нешто, што треба да купам?
Тоа е збунет бруцош, кој ги падна сите 4 колоквиуми.. :S
Каков електронски индекс, какви бакрачи бе... НИШТО од тоа не функционира!Како што гледам на електронскиот индекс , со моите 4ри присуства по историја не ќе може да полагам. А сигурно сум бил присутен 8 од 12те недели.
Од 40 до 102 страна не треба да се учи Стварно од книгата .КОлеги, стварно право кои точно страни од книгата не треба да се учат? Од четириесет и некоја до? Ако може некој точно да ми каже. Фала
Бог да чува и голман да брани-јас се нервирам? Не бе колешке. Мака ми беше да пишам смајлихаха ок фала лошо сум разбрала..не се нервирај толку нас бруцошите никој нема да ни објасни како што треба и само се шпекулира
Политички систем и право на друштва да се паѓаат, стварно право НИКАКО не учи од прашања , еу јас на колоквиум не , на испит се паѓале, за мјп не ми текнуваејј дечки ај некој од предходните генерации нека каже дали се паѓаат прашања од некој од предметите за 3 СЕМЕСТЕР....немам некако време за учење така да да знам дали да учам по сите предмети или за некој предмет можам да отспијам ... ииинајважното прашање е дали имате некакви прашања да пратите вака за да видиме шо од прилика се паѓа ...ви благодарам однапред
1000 денари.Ејј дечки дали ќе може да ми кажете колку пари се плаќа од прилика за да се полага во казнена сесија ?
1000 денари.
Значи не прашувајте лански или други генерации нема везе ништо све е ново сега од оваа година. Историја на право ПИСМЕНО ке се полага.Испитот ќе се полага усно на прашања или цела лекција така рече асистентката. Ова важи само за студенти од прва година
btw
Пријавувањето на поправните колоквиуми ќе се врши од 9.1.2012 до 17.1.2011
Пријавувањето на студентите кои ќе полагаат цел испит ќе се врши од 18 до 20.1.2012