Препораки за игри

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Добра ли е оваа игра World in Conflict ?
И дали има да играм една битка на избрана мапа и противници (не ми текнува како се викаше сега тоа) ? :D

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Добра ли е оваа игра World in Conflict ?
И дали има да играм една битка на избрана мапа и противници (не ми текнува како се викаше сега тоа) ? :D
За мене таа е најдобрата стратегија што сум ја играл, нема да те разочара. Иначе тоа што го бараш се вика Scirmish, и мислам дека го има во оваа игра ако не се лажам но можеби под друго име. Како и да е вреди да се изигра играва...

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Денес добив Beta Key, за Microsoft Flight, и морам да кажам изгледа доста добро. Има добар туторијал, и како што прочитав ќе биде Free to Play. Бетава е лоцирана на Хаваите, ама се надевам дека ќе го опфатат целиот свет. Она што забележав е дека има доста помалку контроли, повеќе наликува на аркадна игра него на симулатор, али останува да се види во финалето. Во врска со побарувањата, јас ја играм на HIGH на 1920х1080 резолуција, и не сецка воопште. Сепак тоа им била и целта. Сега за сега има доста багови, пример ти слетуваш а една женска ти вика дека си превисоко. И гледано од графички аспект не е нешто WOW да се каже, него прифатливо.

Точен датум незнам на искачање, на wikipedia пишува лето, а на gamespot викаат во јануари годинава, па ќе видиме.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Целосно бесплатно нема да биде, сигурно ќе има да се купуваат авиони, сценарија и мисии

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
шо глеате у ова?
ми изгледа на тиње со комиње графика.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
Шо игри излегуваат 2012?
Па најверојатно ќе излегуваат следниве игри:
FIFA 2013
PES 2013
Football Manager 2013
Call of Duty: Modern Warfare 4
нова Assassin's Creed
нова Need For Speed
и плус уште некои други.

А да, ќе заборавев... излегува и Mass Effect 3 сега во март месец, али не е битна, битни се овие погоре што ги набројав. :)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Шо игри излегуваат 2012?
DOTA 2, Far Cry 3, Bioshock Infinite, Mass Effect 3 и новата Tomb Raider меѓу подобрите...

Останатите не ми се толку привлечни.

А, да... И Max Payne 3 (y)

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Ќе излезе ли нешто ново што нема да има ознака... 2, 3, 4.... итн... :D

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
Нема да биде ново, али барем нема ознака 2,3,4... Metro:Last Night, продолжение на Metro 2033. :)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Не ми текнува добро дали веќе имам прочитано... Ја проба некој од вас Serious Sam 3? Ако да, ви се појави шкорпијава?

Kajgana Shop

На врв Bottom