Tomasino
За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
- Член од
- 19 март 2009
- Мислења
- 9.250
- Поени од реакции
- 19.533
Па нормално дека Лино ќе си носи свои играчи...
Не чини да ги критикуваме нашите играчи,ама јасни се работите...
Станиќ...
Дечкото и пред да дојди во Металург беше врвен голман...
Неколку сезони бранеше на врвно ниво во Копер,во лига која е неколку класи посилна од нашата....
Плус стандарден е во српската репрезентација.....
Реално Диви е класа/и зад Станиќ....
Шо утакмици има даено Диви?Ништо...
Во Вардар ништо не напрај,лани во Металург и јас да бранев ќе бев шампион....
Не се будали и Гепинген шо го резервираја уште од лани.....
Димовски-не една,туку две класи е зад Ракчевиќ...
Здебелен,одвај се движи,како мечка е,,,,има 20 кила плус,не е и ни чудо зошто се повредува на секое...
Нападот на Металург со Ракчевиќ,и со Димовски е различна работа....
Гледајте го Ракчевиќ каква работа врши на линијата,колку простор ослободува за бековите,колку пенали има над него...дечкото е звер,да имаше 10ина см плус ќе играше во најсилните лиги(Германија,Шпанија)....
Колку и да си го сакаме домашното,мора да се признај фактот дека во моментот тие се можностите на играчите..
Се виде Металург шо напрај лани без Станиќ,Козлина,Марковиќ.....
Без странците Металург не е ништо-освен Мојсо и Миркуловски.....реално другото е се просек.....
Истиот тренер,истата управа,истиот костур на екипата.....
Лани Металург изгуби од еден Динамо Минск ,а сеа ги шлака Висла Плок,Копер,Констанца,СТ Петерсбург-екипи кои се класи над Белорусите....
Не чини да ги критикуваме нашите играчи,ама јасни се работите...
Станиќ...
Дечкото и пред да дојди во Металург беше врвен голман...
Неколку сезони бранеше на врвно ниво во Копер,во лига која е неколку класи посилна од нашата....
Плус стандарден е во српската репрезентација.....
Реално Диви е класа/и зад Станиќ....
Шо утакмици има даено Диви?Ништо...
Во Вардар ништо не напрај,лани во Металург и јас да бранев ќе бев шампион....
Не се будали и Гепинген шо го резервираја уште од лани.....
Димовски-не една,туку две класи е зад Ракчевиќ...
Здебелен,одвај се движи,како мечка е,,,,има 20 кила плус,не е и ни чудо зошто се повредува на секое...
Нападот на Металург со Ракчевиќ,и со Димовски е различна работа....
Гледајте го Ракчевиќ каква работа врши на линијата,колку простор ослободува за бековите,колку пенали има над него...дечкото е звер,да имаше 10ина см плус ќе играше во најсилните лиги(Германија,Шпанија)....
Колку и да си го сакаме домашното,мора да се признај фактот дека во моментот тие се можностите на играчите..
Се виде Металург шо напрај лани без Станиќ,Козлина,Марковиќ.....
Без странците Металург не е ништо-освен Мојсо и Миркуловски.....реално другото е се просек.....
Истиот тренер,истата управа,истиот костур на екипата.....
Лани Металург изгуби од еден Динамо Минск ,а сеа ги шлака Висла Плок,Копер,Констанца,СТ Петерсбург-екипи кои се класи над Белорусите....