Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
V

Vollstandig

Гостин
Што има да се секира човек за кај да оди на нова година кога можи да си направи фејсбук профил и да слави на фан пејџ. Од сега па натака, и фан пејџовите на фејсбук организираат дочек на новата година,со јадење што ви зготвила мама, и неограничени коментари.

п.с тапа е страницата.

Исто така, нема да можам да ја сфатам поентата на изигравање радио со фејсбук фан пејџот. Не е само оваа страница и на други имам забележано, како ги молат админите “Објави ми ја оваа песна плс оваа пушти ја“. Добро, тешко е на јутуб да ја најдиш? На гугл да ја симниш? Тешко е да ја пуштиш од компјутер? Мора некој да ти ја објави..полесно е да пишиш 1000 коментари да лижиш гз да ја објави а сепак ти ќе кликниш плеј и ќе свири...

Ретардираност на мотика, дел од коментарите што се вртеа на една статија за “Честитајте ја новата година“

Цане николовски:
Идеален за меме стрипови

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Што има да се секира човек за кај да оди на нова година кога можи да си направи фејсбук профил и да слави на фан пејџ. Од сега па натака, и фан пејџовите на фејсбук организираат дочек на новата година,со јадење што ви зготвила мама, и неограничени коментари.

п.с тапа е страницата.

Исто така, нема да можам да ја сфатам поентата на изигравање радио со фејсбук фан пејџот. Не е само оваа страница и на други имам забележано, како ги молат админите “Објави ми ја оваа песна плс оваа пушти ја“. Добро, тешко е на јутуб да ја најдиш? На гугл да ја симниш? Тешко е да ја пуштиш од компјутер? Мора некој да ти ја објави..полесно е да пишиш 1000 коментари да лижиш гз да ја објави а сепак ти ќе кликниш плеј и ќе свири...

Ретардираност на мотика, дел од коментарите што се вртеа на една статија за “Честитајте ја новата година“

Цане николовски:
Идеален за меме стрипови

ХРИСТОС СЕ РОДИ..xaxxaaxxaaxaxaxaxaxa
--- надополнето: 2 јануари 2012 во 19:38 ---
Иначе најјаки ми се сликите, гроб шо си прат луѓево.Тој и тој умре тогаш и тогаш го отепаја криминалците :tapp:

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
za nova godina imaa popust i gratisi davaa ...deka bevte stipjani :D
Keti Stojanovska
Сакам да одаааам во MAVROVO некој нека ме однесе joooj сакам белооооо снегчеееееее

Like
· ·
·

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom