Новогодишни Форевр Алоунери на Кајгана

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Што ме напраи бе? Неам четарасатичетири години. Дупло помалце од тоа. Јебал ме организам, ваљда сум префатил нешто од пензионерите од автобусите...
Не се узнемируј, знам колку си стар... само те поздравувам, бре па и ти... :P
--- надополнето: 1 јануари 2012 во 19:52 ---
Еве една за почеток:

Оваа верзија повеќе ми се допаѓа :))

G

galaxy

Гостин
Шо се замислувате бе вие? Вчера беше нова година, и вие ја напуштивте кајгана, немате право денес да се забавувате тука.
Страм ве било.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Шо се замислувате бе вие? Вчера беше нова година, и вие ја напуштивте кајгана, немате право денес да се забавувате тука.
Страм ве било.
Извинување :(

Член од
20 септември 2011
Мислења
8.146
Поени од реакции
8.544
Што ме напраи бе? Неам четарасатичетири години. Дупло помалце од тоа. Јебал ме организам, ваљда сум префатил нешто од пензионерите од автобусите...
Бидејки се осеќаш остарено еве нешто од 1983. Пиши како ти се допаѓа:
http://www.youtube.com/watch?v=7EsfH1C9aBo

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Мора ситте да ве исцитирам :)
е ако де, нова година е :) можеш да хејташ...
п.с абре само ние девојките ли останавме ... мажиШта јавете се!
процедурално:
неам кредит.....
:D
Јас сум секогаш добра и послушна... со еден збор срценце ...
ма шо збораш ле? :D
Ги прочитав сите постови. Очигледно, не сте биле осамени и убаво сте се забавувале.
Нека Ви е сереќна Новата година.
и тебе исто .... другата година сите заедно во некоја кафана на патот за Европа :)
Уф добро е, примерен сум бил :pos:
биди мирен че ти пишам неоправдан...после че носиш ж'та за да го чкртниме :)
Добро е жива здрава сум... Фала дечки и девојки на друштвото вчера, мене ми беше убаво! Ќе правиме прва вечер од нова година денес :D?
hell yeah
sto ke se pie vecer? Mene mi ostana vino i pivo. Kako e kaj vas?
Страм ве било.

I

Iblis

Гостин
Дон не ни памти дека и он беше тука сношти, Дедо Мраз си се направил !

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Ај доста кукате, нова година кај Кајги е најбоља ствар. Нема певаљки, пијандури, галами, еуфории... башка сам си ја бираш музиката
Прекрасно.
Ќе си изгледаш филм на Сител, па ќе постираш песмичка од Неда Украден на темава(ти тоа не слушаш, ама демек да се позаебаваш). Ќе се ѕвериш некое време во постерот од Раде Шербеџија кој ти стои веднаш над мониторот. Шербеџија е цар, ќе си речеш во себе(и на глас да го кажеш, исто ти се фаќа). Па ќе уклучиш некој форум за филмови. Кога таму, сите форевер алоунери го хејтаат Tree of Life. Ќе им се с'снеш малку за тоа дека појма немаат што е квалитетен содржајно минималистички филм.
Во тоа време е веќе 00:00. - Fuck that shit - си викаш во себе. Или на глас, исто ти се фаќа. Те боли тебе курац за транзициската раја со два исполнети дена во годината(ти ни на Мај не одиш. Заеби тоа комуњарско срање).
Кај 01:00 те фаќа меракот за малку дрк. Си пушташ некој хардкор, пет наспроти една. Душмански. Надвор фрчат петарди, се слушаат пискоти, се распеала рајата а ти си го млатиш, гајле немаш.
Завршуваш работа.
Идеш на Кајгана и и на темава пастираш нешто од Clapton.
Задоволен, отвараш шише Вранец. Целото е само и само твое. Your prescioussssss.
Кај 02:30, веќе си пијан. Пишуваш на кајгана "лелеле црнњито дроб ми е џигер, цел суум хармоника". Добиваш лајк. Убаво ти е.
Повраќаш пет минути во шоља. Малку си се одмочал. Јебига, тешко е човек да врши мултитаскинг кога е пијан. Ај бар нема хејтери да те реметат. Се пресоблекуваш(одвај) и си легнуваш. Имаш блага насмевка на лицето. "What a pleasant evening"- си велиш во себе, или на глас, исто ти се фаќа... и очите ти се затвораат. :love:

Iosono, не замерувај, ама ме инспирираше постот, ем и прикладен ми се виде за малку хејт на темава. :)
Како и да е, среќна нова година, драги форевр алоунери. Битно вас да ви е убаво. :)

Член од
20 септември 2011
Мислења
8.146
Поени од реакции
8.544
За да ве насмеам, еве еден духовит коментар од наш сограѓанин во врска со пајаците.
Јас собирам вакви коментари, а овој е омилен на мојата Сопруга:
jimmy1, 14.12.2011 02:51:20
Pajaci da ve izedat site. Samo barate bilo kakov nacin da udrite po dzepovite na graganite. Na narednite izbori graganite treba da razmislat za kogo da glasaat, zosto od vas nemaat nikakva korist tuku samo steta, taka sto zakonski gi plackate. Pajacite i lisicite se vo upotreba, me interesira koga ke vovedite nekakvi si volci i lavavi???

Kajgana Shop

На врв Bottom