- Член од
- 21 август 2011
- Мислења
- 5.064
- Поени од реакции
- 5.665
Измешај ги и ќе добиеш нешто као Лашко темноsto ke se pie vecer? Mene mi ostana vino i pivo. Kako e kaj vas?
Измешај ги и ќе добиеш нешто као Лашко темноsto ke se pie vecer? Mene mi ostana vino i pivo. Kako e kaj vas?
neee duso jas mislev i ti ke ne druzis... Sega mi se skrsi filmot... Gi islusa pesnickite sto gi postirav za tebe?Напијте се и за мене, јас утре сум од 6 до 6 на работа......
П.С. Среќна нова година на сите, нека ви се исполнат сите желби и планови.
Да.... Подобар подарок за нова година неможев да посакам. (hug)neee duso jas mislev i ti ke ne druzis... Sega mi se skrsi filmot... Gi islusa pesnickite sto gi postirav za tebe?
Да.... Подобар подарок за нова година неможев да посакам. (hug)
neee duso jas mislev i ti ke ne druzis... Sega mi se skrsi filmot... Gi islusa pesnickite sto gi postirav za tebe?
Јас за загревање пред излегување ќе ти правам друштво со бело вино. На здравјеsto ke se pie vecer? Mene mi ostana vino i pivo. Kako e kaj vas?
Порано терав 3 вечери Нова Година а сеа ми се спие иако е 7 и пол...
Знам шо треба.....Порано терав 3 вечери Нова Година а сеа ми се спие иако е 7 и пол...
Тоа тебе ти е нешто расипано копчето за добро расположение, пример ќе си се наштелуваш да бидеш среќен и добро расположен од кај 20 часот на 31 Дек па се до 07.00 на 2 Декември и немаш гајле, тераш три вечери среќен со останатите среќници кој се среќно наштеловани.Порано терав 3 вечери Нова Година а сеа ми се спие иако е 7 и пол...
Што ме напраи бе? Неам четарасатичетири години. Дупло помалце од тоа. Јебал ме организам, ваљда сум префатил нешто од пензионерите од автобусите...