Таруно
Еким
This is just...like stealing a baby from a Gypsy....I could go on and on and on... and still you won't get it![]()

Бетер си од папагал... сеа земи го и аватарот стави си го.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
This is just...like stealing a baby from a Gypsy....I could go on and on and on... and still you won't get it![]()

I could just go on and on and on...and on and he'll never get it.
Пошо нема нишо пишано еве ова да не стои празно

Дека не знаеш што е иронија не знаеш, ама дека не знаеш што е папагал, тоа не сакав да верувам, ама ете ме изненади.
пс. ауууу сега ми текна ти беше тој Бил Хикс дечкото.. ааа сега ми е се јасно.![]()

Now that's what people say acting as a parrot.Noooo you didn't imitate me again.. ough wait...you did.Now that's what people say acting as a parrot.

Noooo you didn't imitate me again.. ough wait...you did.Now that's what people say acting as a parrot.

Брат, и да не напишеше во потпис, очигледно е дека немаш 45 години![]()

Не бе, не. Уште не сфаќа...
![]()

Хахаа... фала Богу некој да примети.
--- надополнето: 31 декември 2011 во 20:15 ---
Ај доволно беше очигледно е дека си попаметен од мене, а и Ацид „ако не фати“ го јадевме и двајцата.
Поздрав
Бил Хикс

Дечки, овој го сруши рекордот на досаѓање со некој си таму, кој е... Хикс некој.
Н Е Л И?
![]()

Оф мори мајко со кого сум се фатил јас тикви да садам..![]()
![]()

Some people will never learn unless you tell them yourself... IRONY.. that's the thing you don't get.![]()
Имаш петарди !?