Баниран е Let 3!

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Последно мислење на let 3

Комшијата мој појде до клозет, се лизна и скрши рака и клучна коска а камоли до бразил или авганистан да одеше
и тука кој друг ако не чичко acid растура го со зборови
Чисто да ви дадам пример со какви мислења може да добиете подолготраен бан од форумов. Let 3 е баниран за континуирано тролување на теми надвор од подфорумот за сеир (ЧДА). Ќе се врати таман на време за да ни посака Среќна нова година. Стари, ако случајно се покаеш за постапките и ветиш дека нема да тролуваш во ниедна тема освен во ЧДА, тогаш можеби и ќе го намалиме банот :)

аме не се секирајте кога ќе дојде ќе ни посака среќна нова година па ќе се пофали дека си фатил љубовница за нова година или клецкал некоја околу 00 часот таман за нова година или пак ќе ни каже како ја украсил елката.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
изгледа и тапетар петар и ставрогин.....иста судбина ко лет3
веќе не се подолго време на форумов:(интересни типци беа
што се случи? знае ли некој?

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
ЈАС ЗНАМ, ЈАС ЗНАМ
петре откако ги научи советите од стеф ангелот сега брка жени а за овој ставрогин незнам друже изгледа на свадба е.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.306
Поени од реакции
26.208
Петар си замина сам и ќе се врати. :)
Као шо знаете ја вадам леб као самостоен занаетчија. Испазарив три габаритни обекта у Раштак. Треба да се дигне чатија, цокла да се соѕида околу тој цел потез, да се упрчат стубои со стреа и олуци, па стаклена вуна да се напакуе, после сендвич плочи-мочи, глетуење-метуење, можда и тапети, кујзнае, газдиве се захтевни. Бајаги ринтање ќе има. А све на мене, со овие десет прста. Не сум ја бадијалџија као некои овде (да не спомињам имиња, не е пријатно). Него да не идам оф топик поише, нема смисла.

Пошо ќе ме нема малце подугачко на форумов, шо се вика, ред е да се поздравам човечански со дискутантиве и да им се захвалам у мое лично име. Ја мислам све беше океј, ако нешо не било, онда се извињавам на сите. Чак и на оние со кои не сум вкрстил тастатура.
Ставрогин стана Абадон.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Ете помина и ова заебанција. 45 дена бан за троловање (од ко ме банираа појдов на википедија да видам шо е то троловање, не сум знаел дека то било одбивање на сексуални односи со админ) али чоек се учи дур е жив. Додуша беа фер ми понудија да се покајам за моите мисли идеји и текстови, да плукнам на моето дело кое е идеал кон кој стремат младите на форумот, во замена за поблага казна, али ја сум чоек од збор, со карактер и личност, ги погледнав пркосно и смело си ја гушнав тастатурата и си одробијав тие 45 дена. Значи еве ме пак, истиот, како што и би се очекувало од едно вака ентелигентно убаво бистро начитано духовито , лепо васпиттано, витко, надарено, добро ситуирано, секси, работливо, деликатесно градско дете како што сум јас.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Лет друже мислам дека треба да бидеш заштитен закон како заштитен знак на форумот. Мислам дека без проблем ќе ги собереме потребните гласови да се усвои овој предлог.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.740
Поени од реакции
27.733
Ете помина и ова заебанција. 45 дена бан за троловање (од ко ме банираа појдов на википедија да видам шо е то троловање, не сум знаел дека то било одбивање на сексуални односи со админ) али чоек се учи дур е жив. Додуша беа фер ми понудија да се покајам за моите мисли идеји и текстови, да плукнам на моето дело кое е идеал кон кој стремат младите на форумот, во замена за поблага казна, али ја сум чоек од збор, со карактер и личност, ги погледнав пркосно и смело си ја гушнав тастатурата и си одробијав тие 45 дена. Значи еве ме пак, истиот, како што и би се очекувало од едно вака ентелигентно убаво бистро начитано духовито , лепо васпиттано, витко, надарено, добро ситуирано, секси, работливо, деликатесно градско дете како што сум јас.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.275
Поени од реакции
30.596
Ах, мојот живот повторно има смисла.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Ах, мојот живот повторно има смисла.
ми ласкате со лајкнувања и коментари но не заборавјте дека јас сум сепак само човек (додуше феноменален човек).... искрено да кажам сфаќам како ви е, јас да бев женско, немаше ни да погледнам други мажи, ќе се клецкав само со мене.

M

.:makedonec:.

Гостин
Драги Кајганчии денес во 18:27 е баниран let 3, ајде да собереме 2000 потписи да ни го одбанираат нашиот драг и почитуван Let3:):P

Тачен ли си ти бе... постребал ни е , типот е како пијавица, голем фундаметалист... и најупорен човек шо сум го сретнал у животот мој, што од една страна делува многу негативно, нема човек на форумот што може да му објасне и докаже нешто ... затоа нека го малку нека се превоспита !:tapp:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Тачен ли си ти бе... постребал ни е , типот е како пијавица, голем фундаметалист... и најупорен човек шо сум го сретнал у животот мој, што од една страна делува многу негативно, нема човек на форумот што може да му објасне и докаже нешто ... затоа нека го малку нека се превоспита !:tapp:
Антихристу !

M

.:makedonec:.

Гостин
Антихристу !

Teшка работа ... па нели ти беше бе антихрист сеа да не се покрсти , ... ги грешиш поимите јас сум православен христијанин, а од твојата компанија се таквите како: ''Ipsisimus'', ''Атеист'' ...и некои други кои се со тебе :tapp:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.740
Поени од реакции
27.733
Teшка работа ... па нели ти беше бе анархист сеа да не се покрсти , ... ги грешиш поимите јас сум православен христијанин, а од твојата компанија се таквите како: ''Ipsisimus'', ''Атеист'' ...и некои други кои се со тебе :tapp:
кршиш филм у ЧДА
премногу си сериозен
stick to religion, philosophy and the likes = ty

Kajgana Shop

На врв Bottom