Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689

Среќна нова година на сите возачишта...

п.с. по долго зјапање, ќе го забележите мерцот во позадина :)

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.003
Поени од реакции
24.479
Почнавме. Додуша ова

појма немам што е, ама во моментов не е воопшто лошо.

http://www.myspace.com/video/ana-bekuta-fan-club/ana-bekuta-stariot-dzumbuslija/38141731

Хејтерите нека хејтаат се, разбирлива е нивната позицијата

А душманите нека пукаат како тинејџерски бубуљици.

http://www.vbox7-mp3.info/гледај-vbox7-399fa07d-Sinan, Dragana, Mile, Semsa - Nek Puknu Dusmani.html

Let's get ready to rumbleeeeeeeee!!!!!!!!!

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич, малку е извештачен малку потсеќа на провладин клип али бејб дали бе работите се рефлектираат на ваков начин? Дали насмевката се враќа со насмевка, дали добрината се исплаќа? Чудно...

П.с Како би ја таквото цвеќарката.

Еве Кајгич на да бидеш подобар форум

К

Кики.

Гостин
Драга,
како почнав да ги гледам the town, limitless, 13, глава почна да ме боли од толку гледање во монитор. Ама за вака добри филмови немам гајле. Сега ќе се релаксирам со книга и ќе билдам нерви за утре, затоа што се нервирам од глупавава нова година, особено од начинот на кој ја прикажуваат некои луѓе. :sick:
Ајде поздрав
ПС: нова година е со мали букви затоа што ја мразам :)

T

Tetro

Гостин
Ти, драга. Ти си Бот. Затоа, оваа порака е до твоите верни членови:

Новата 2013-та нека ви донесе ... Нека ви донесе разум, пред се` друго.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Јас сум силен јас сум јак
јас сум прилепски манијак
тррр рррр трррр (да не се навреди некој) :icon_lol:
и тебе че те ебам в газ :icon_lol:.

Уствари ич не ми се оди бе не се плашам од ќотек туку од брука е тоа е да не заебам :icon_lol:. И ми вика ненормалниов важно другарка ми ме видела, како го заврти одсечно погледот од мене и видов дека ме виде, и таа виде дека ја видов дека ме виде, треба совет да и дадам да не прави така одсечни нагли движења при незгодни ситуации.

А бе опасен сум при ѕвезди симнување, дури да запалам после тешко гасам :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Порака до себе: Уживај кур те боли :icon_lol:.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

You will jump on Blue Army's dick tommorow .. Bitch !

С

Сатори

Гостин
Драга Кајгана,
јас сум променлива личност. Ретко знам што точно сакам и кога ќе дознаам правам се што е во моја моќ за да го дискредитирам тоа сознание. Правев, е покоректно. Среќна сум. Тоа не е ретка состојба кај мене, се импресионирам од ситници и верувам во промени. Сакам да уживам и максимално им се посветувам на луѓето кои ги сакам затоа што ме прават среќна. И понекогаш заборавам да се грижам за себе или барем за оној дел од себе кој што другите сакаат да го гледаат.
Затоа што знам дека развојот е неопходен не се противам на контрадикторностите во карактерот и општеството, знам дека го условуваат. Потоа молчам и планирам. Потоа престанувам да молчам и се решавам да дејствувам. Не е дека само тоа ми останува, напротив, тоа го бирам.
Сакам да се одржам во константна позитива. Сите ја заслужуваме нели?
Дури и јас. :)
Нека е среќна, новата ... :)

G

_Ghost_

Гостин
Девојки и момци форумџии, да не заборавам, ќе ме нема тука деновиве, среќна нека ви е новава, многу здравје и среќа.
И повеќе дружење да има.:)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Драга,
За неколку часа почнувам да ја прославувам Новата година, 12 часа пред сите. Се надевам дека ќе бидам храбра и силна и ќе издржам до 12 на полноќ како сите нормални луѓе. Но и онака јас не влегувам во групата на нормални така да не е битно. Сакам на сите да ви посакам добар провод, да внимавате со алкохолот, да бидете насмеани бидејќи утре е нов ден. Сакам се што ви се случило лошо во 2011 да го заборавите и да тргнете во 2012 без товар и без грижи. Да бидете попаметни, да не гледате Шител телевизија, да бидете праведни и реални зошто само така ќе не биде.
На моите најблиски форумџии им посакувам многу кафани и пари годинава зошто се друго си имаат или знаат како да го добијат. И како што би рекла една моја драга особа, значи до сега не ве поштував али одсега ве поштувам :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom