Ноќен живот во Англија [фото]

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
L

.Lost Angel.

Гостин
Еве некои слики од како младите излегуваат во Англија.
Што мислите за ова?
А ние до каде сме ги стигнавме ?
cXhp1.jpg

mlq7G.jpg

VHCzv.jpg
TxJDe.jpg
r1IYW.jpg
IqmtW.jpg
egq7H.jpg
ETkOq.jpg
z9hkN.jpg
jKH8.jpg

Енглезиве по дефиниција се дебили.. ако сакаш да видиш дебил иди на летовање каде летуваат и они..и ќе видиш.. дома не смеат тоа да го прават,па својот кретенизам го покажуваат кога се на годишен одмор најчесто.

Енглезиве по дефиниција се дебили.. ако сакаш да видиш дебил иди на летовање каде летуваат и они..и ќе видиш.. дома не смеат тоа да го прават,па својот кретенизам го покажуваат кога се на годишен одмор најчесто.

Се соглсувам Цитро, да не ме сфатиш погрешно, меѓутоа и нашиов народ има некоја енглеска култура во тој поглед изгледа :)

Се соглсувам Цитро, да не ме сфатиш погрешно, меѓутоа и нашиов народ има некоја енглеска култура во тој поглед изгледа :)

Па има , кога гледаме англо-амерички филмови од секаков жанр... делуе тоа на психата.

Сум имал искуство, далеку сме од нив едно 10 години.

Според што сме далеку од нив? некое лично искуство?o_O
Па ние сеуште гледаме ко коњи, само право. Тоа е доволно мислам.
А за се останато имаме стереотипи и граници, кои изумреа на западот одамна...па затоа во глобала сме далеку покултурни од пола европа, но и далеку позатворени во мозоците.
Кај нас е срамота вакви дебилизми по улици, јавно понижување и слично. Јас не сум видел овде некој да се тепа секоја вечер со полиција, да брца млади деца итн...За разлика кај нив е далеку поопасно, ти викам од искуство, ние сме бубачки!

ми звучи ова познато од негде ..
oh, wait, зарем и ние не сме такви?

(n)

(n)

Не до толку..ни приближно.. јес да има будали и кај нас,ама овие се понашаат ко мајмуни искочени од камено доба..

нема везе , баш напротив кај и да сум идел на одмор со други нашинци биле далеку по културни , неприметливи и повлечени за разлики од западњаците ( и Русите )
Сум бил сведок на пијани холанѓани да се бањаат во базен во 3 навечер , толпа руси да ми пеат селски песни под хотелскиот прозор во ниедно време итн..

Е што им фали на луѓево бе, се им е средено и си се забавуваат :P

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom