Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Во Скопје каде можам да пушам наргиле и ако може да ми кажете подетално како можам да стигнам до таму ??

Кај се наоѓа тоа Унипрес? да си купам и јас знаме.

Кај Универзална сала им е канцеларијата, тоа му доаѓа позади бивша Карма(сега Ало Ало) кога одиш по уличката до Универзална

Дали некој може да ми каже каде да најдам најобични прстенчиња кои се adjustable, се шират/стеснуваат? Баш вакво ко на сликата, најобично зошто ми треба да лепам на него, битно ми е долниот дел да може да се менува и да одговара на било кој прст.
377815192_244.jpg

Каде да купам оригинални Трансормерс играчки? БамблБи, Омптимус Прајм итн.итн.
Благодарам однапред :facepalm:

Каде да купам оригинални Трансормерс играчки? БамблБи, Омптимус Прајм итн.итн.
Благодарам однапред :facepalm:

Чекај едно другарче да прашам дали има кај него во продавница (продава играчки).....

Во Скопје каде можам да пушам наргиле и ако може да ми кажете подетално како можам да стигнам до таму ??
Во турска чаршија можеш да си го купиш за дома 1800 ден. На битпазар последната тезга имаш тутун за наргиле. Инаку тутунот можеш да го правиш сам главни состојки, мед, од аптека глицерин, варен тутун. Тука имаш повеќе инфо. Не заборавај да ставиш лед во водата, така дава многу, многу подобар вкус.

Луѓе ај кажете ми утре дали работи лизгалиштето во Скопје? И киното во ГТЦ? Ако да, кои филмови ќе се даваат?
И дајте некој предлог - некое друго место што утре може да се посети. Ми требаат идеи :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom