Прилеп и Мариово

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Aj аирлија нова стартна цена на таксите , 5 банки ко беспари o_O
Вчера се возев и глеам фазла излезе за малце ќе се расправав со таксисто да не речеше старто е 5 бона. Абе остај скопје 50 денари овде 50 денари, мора да го стаса скопје:)))

Што ви текна да го затворате едно од најдобрите места Апореа, кај што може да се слушне саглам музика во ПП ? Јас кога и да идев во ПП секогаш таму сме излегувале и имало богами ептен топ журчиња, музика на ниво и народ еден куп.

Не е затворена, работи на новото место кај марко цепенков се најдува Арт Кафе апореа.

Вчера се возев и глеам фазла излезе за малце ќе се расправав со таксисто да не речеше старто е 5 бона. Абе остај скопје 50 денари овде 50 денари, мора да го стаса скопје:)))

Не е затворена, работи на новото место кај марко цепенков се најдува Арт Кафе апореа.

Aaaa очигледно долго не сум била во ПП не ни знаев дека ја прекрстиле у Арт Кафе, се се мења :)

Aaaa очигледно долго не сум била во ПП не ни знаев дека ја прекрстиле у Арт Кафе, се се мења :)
Уште не е отворено, за новава ќе го отворат сега само се релоцира.

Нема да го има стариот шмек, али и сега не изгледа лошо.
А шо че има ваму на старово место кај шо беше?

A07-AC.jpg

A07-AB.jpg

A07-AA.jpg

By: Lena - White Sensation​

Имам едно прашање, дали ѕидот оној кај комерцијална банка бил поранешен затвор или поранешен ан? Се кладевме со братучедми тој вика Ан, јас викам затвор

Имам едно прашање, дали ѕидот оној кај комерцијална банка бил поранешен затвор или поранешен ан? Се кладевме со братучедми тој вика Ан, јас викам затвор

https://www.facebook.com/photo.php?....122310097838474.20424.100001784547553&type=3

226399_148153938587423_100001784547553_287015_6806678_n.jpg

Куршумли ан
Изграден XV век срушен 1955 г.

Значи, сепак било ан. Ни јас не сум знаел.

Слушам пак многу снег наврнал сношти во Прилеп... дајте некое слико да видиме какво е :rolleyes:

Aj аирлија нова стартна цена на таксите , 5 банки ко беспари o_O
200 нека го направат не се возам.

Она нова Апореа или игротека Арт шарена весела локација :icon_lol:.

е вака сакам дискусија за Прилепов......
:LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom