Фан Клуб: Челзи

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ако направат тавко срање ја не навијам за Челси више пошто ебаго станавме филијала на Барса

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Вчера беше ден на шегата во Шпанија нешто како први април што е сегде и медиумите нивни сакале да се пошегуваат. Ама нашиве затоа што се професионални, копи пејст пред да проверат.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
И мене не ми се допаѓа ако го направат тоа.Како и да е Торес можеби изгледа изгубено што е нормално седе на клупа и нема друг начин како би изгледал.
Но како и да е сеуште верувам во Торес и мислам дека може да блесне пак.Не како што беше но 70 до 75 % од тоа може.
Како и да е Барселона лови шпанец за да го замене Давид Виља ,нема да оде по друг напаѓач.

F

fantomX

Гостин
"We'll have to see if it's appropriate for the club and the player. We need to know if he'll keep developing at Chelsea and playing."Maybe it will be more convenient to stay for another year and then return in 2013.
http://www1.skysports.com/football/news/11095/7400245/

Два збора: feeder club.

Не уште четворица, ко нема цела Барселона Б да се прати во Челзи.
Тогаш сигурно тие шо уште не сфатиле, ќе сфатат дека тимот на Челзи се деградира веќе неколку години наназад, а со ваквите работи, почнува да се деградира целиот клуб Челзи.
Барем се надевам, валјда нема такви абдали кои и тогаш би му се лутеле на АВБ шо рекол оти немаме шанси за титула на пола сезона место да му се лутат шо воопшто спомнува титула кога очигледно тој и неговиот тим се неспособни и немаат ни една цртичка од ш од шампиони.
--- надополнето: 29 декември 2011 во 13:12 ---
А Торес ретардата умноболна, дали стварно имал изјавено пред недела-две нешто во стилот: Не сум во форма, но заслужувам повеќе почит оти сум светски шампион? (?!?!)

Само светски лампион можи да биди моментално, шо само светски виси, ништо друго.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.134
А Торес ретардата умноболна, дали стварно имал изјавено пред недела-две нешто во стилот: Не сум во форма, но заслужувам повеќе почит оти сум светски шампион? (?!?!)

Само светски лампион можи да биди моментално, шо само светски виси, ништо друго.
Клик овде а напиши го истиов наслов на Гугл и ке ти излезат повеке извори.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.828
Поени од реакции
11.460
Ова дрво не заслужува веќе ни на клупа да седи во челзи.
А барса ни на сон не би го зеле, пре би албасете или херкулес.
Толку пари да ми да плаќа абрамович, не голгетер, него и голман ќе станам :icon_mrgr:
поздрав!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.362
Вчера беше ден на шегата во Шпанија нешто како први април што е сегде и медиумите нивни сакале да се пошегуваат. Ама нашиве затоа што се професионални, копи пејст пред да проверат.
Не се само нашиве.Имаше и некои други новости што некои интернет страници (не наши) ги пренесоа како сериозни

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Фан шопот во Скопје каде се наоѓа, да не знае некој? Зашто ме обавестиа дека имало оргинален дрес за 800 денари.

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Фан шопот во Скопје каде се наоѓа, да не знае некој? Зашто ме обавестиа дека имало оргинален дрес за 800 денари.
Железничка, кај Оне зградата.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.362
Сега прочитав Арсенал и Челзи по Кака за 35 милиони

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
хехехех оргинален за 800 ненајџвиш со сакат нека е...јас зедов од мегастор од челси и го палтив околу 90 евра а ти овде ке најс за 800цен :) малу е смешно

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.134
Има шпекулации дека скоро договорот со Хулк да премине во Челзи е готов..

Kajgana Shop

На врв Bottom