Новите автобуси потесни, но поискористени

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Многу педери има, ама пари нема брат..:pos:

Па дај без пари бе, на братска база. ;)

Цитро радост ти ќе бидеш, ти ќе бидеш на цел форум, сите ти го имаат меракот, а имаме и кворум. :свиркам:

Кога сме кај шверцање муабет, ви се десило да влезе контрола во двокатниве !? Ја до сеа никад не сум видел.

Еднаш во двојка се качи кај лептокарија онаму ама не е тоа тоа, се разбегаа пола одма штом ги видоа хахаха, лесно можеш да им киднеш во новиве :)

У Лондон ги направија како спејс шатли ( нов дизајн, удобност, квалитет) се прашувам шо нудат нашиве двокатни автобуси освен манијакални створења, мишка парти и хулиганите од зелената улица ( па и уште да ги качеле цените :facepalm: ).
Погледнете ги у Лондон, милина :)

london-autobus-novi_1.jpg

london-autobus-novi_6.jpg

london-autobus-novi_2.jpg

london-autobus-novi_3.jpg
london-autobus-novi_4.jpg
london-autobus-novi_5.jpg
london-autobus-novi_8.jpg
london-autobus-novi_7.jpg
But that's London dude...Besides,the new busses are way better then the old конзерви..

Барајте старите да ви се вратат, пошироки се и не се претопли - дува од секаде. Нас дајте ни ги овие новиве, ќе стегнеме заби и ќе издржиме во топло :)
У Лондон ги направија како спејс шатли ( нов дизајн, удобност, квалитет) се прашувам шо нудат нашиве двокатни автобуси освен манијакални створења, мишка парти и хулиганите од зелената улица ( па и уште да ги качеле цените :facepalm: ).
Или владата ги нарачала така, или пак фабричка грешка ваљда се тоа створењата, мишките и хулиганите. Најверојатно требале Кинезиве да вградат детектори за небричени мишки и сл. И да, не треба цените да ги качат баш ради тоа - кај смее у нов автобус да има мишки бре? Пешки да си одат!

Барајте старите да ви се вратат, пошироки се и не се претопли - дува од секаде. Нас дајте ни ги овие новиве, ќе стегнеме заби и ќе издржиме во топло :)

Внатре топло, се препотуваш и надвор ветер Сечко те сече као нож путер. Абе мераци, шо да ти распраам.

Може имаат аномалии некој новиве ама па подобро тие со греење и ладење отколку армониката која незнаеш дали ќе се раздели на два дела или ќе ти падне вода од покривот.
Добро каде е возачот на овие од Лондон ?? Кој е типот што дизајнирал вакво чудо :)(y)

Може имаат аномалии некој новиве ама па подобро тие со греење и ладење отколку армониката која незнаеш дали ќе се раздели на два дела или ќе ти падне вода од покривот.
Добро каде е возачот на овие од Лондон ?? Кој е типот што дизајнирал вакво чудо :)(y)

На последната слика, од лево. Се гледа воланот :)

Да бе, тесни биле, жешко било во нив, незнам шо било... Какво сака нека е, јас ќе си се возам во нив, а не завчера во 5-ка (од армониките :)) слухот ми попушти... ми се чинеше оти моторот в’скут ми е ми кљокоти.

Македонска работа.... Да се јаде гомна за се' што треба и што не треба... :tapp:

Македонска работа, да не можеш да си го кажеш мислењето без да ти речат дека јадеш гомна безвезе. :tapp:

пс. што ми смета кај новите автобуси:

- тесни се и не можеш да се разминеш
- топло е многу во нив и во лето и во зима (апропо на горе наведеното, оти се тесни многу логично е да е многу топло во нив)
- ниски се, особено вториот кат (до сега се имам удрено три пати и плус кога треба да станам да се спремам да се симнам, морам со наведната глава да стојам неколку минути додека не стигнам на ред да се симнам)
- ходниче до кај шоферот кога треба да купиш карта (катастрофално е тоа направено, одиш до кај него низ едно тесно ходниче кај што обично стои народ, оти е тесно и нема место, па се враќаш назад за да откуцаш)

Инаку топ се, ако се качиш од крајна кога нема гужва и си откуцаш карта одма и си фатиш место горе и се возиш до другата крајна кога ќе се испразни ,за да не мора да стоиш неколку минути додека чекаш да се испразнат скалите за да се симнеш.

Македонска работа, да не можеш да си го кажеш мислењето без да ти речат дека јадеш гомна безвезе. :tapp:

пс. што ми смета кај новите автобуси:

- тесни се и не можеш да се разминеш
- топло е многу во нив и во лето и во зима (апропо на горе наведеното, оти се тесни многу логично е да е многу топло во нив)
- ниски се, особено вториот кат (до сега се имам удрено три пати и плус кога треба да станам да се спремам да се симнам, морам со наведната глава да стојам неколку минути додека не стигнам на ред да се симнам)
- ходниче до кај шоферот кога треба да купиш карта (катастрофално е тоа направено, одиш до кај него низ едно тесно ходниче кај што обично стои народ, оти е тесно и нема место, па се враќаш назад за да откуцаш)
ЕПА ВОЗИ СЕ СО ТАКСИ!

ЕПА ВОЗИ СЕ СО ТАКСИ!

Ха.. тоа ти е одговорот !?

Немаш пари за леб, јади колачи!? Смешен си.

Ако ми даваш пари за такси секој ден, радо би се возел. :)

Токму ради тоа си вадам од оние за 10 возења и да не се замарам со туркање до шоферот, па немаш ситно, па ти враќа еден тон железни, па у курац.... Или ако патуваш секој ден, месечна.

Токму ради тоа си вадам од оние за 10 возења и да не се замарам со туркање до шоферот, па немаш ситно, па ти враќа еден тон железни, па у курац.... Или ако патуваш секој ден, месечна.

Месечна не ми се исплати, па почнав и јас со 10 возења као да си го упростам моментот на гурање до шоферот, ама пустото кога ќе го искуцаш и последното возење, а немаш билетара во близина, а ти иде бус, сакаш неќеш ќе се гураш пак до кај него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom