- Член од
- 31 октомври 2008
- Мислења
- 265
- Поени од реакции
- 41
Нека си тоне, Ферги не вика два пати.
Тоа ме радуваНека си тоне, Ферги не вика два пати.
Многу паметен овој, од кога ќе види дека не иде, одма на подобро мали, шетај си сеа на Ибица таму негде, пошо и да дојдеш тука, на 31 декември ќе си у 9 у кревет, не по плажи и баровиТоа ме радува
Good luck with your mission: "Making Interisti proud"Многу паметен овој, од кога ќе види дека не иде, одма на подобро мали, шетај си сеа на Ибица таму негде, пошо и да дојдеш тука, на 31 декември ќе си у 9 у кревет, не по плажи и барови
Нејќам да се мешам и извинете на избацување,ама кокошките ќе ве исцицаат до последна фунта,ако има вистина во муабетов.Dimitar Berbatov now has just 1 less league goal than Luis Suarez in 10-11, despite playing just 255 minutes to the Uruguayan's 1,454.
--- надополнето: 27 декември 2011 во 22:35 ---
Модриќ одби 100,000 £ неделна плата поради Јунајтед?
Ако го земе Ферги Модрич за 25 милиони
Нејќам да се мешам и извинете на избацување,ама кокошките ќе ве исцицаат до последна фунта,ако има вистина во муабетов.Dimitar Berbatov now has just 1 less league goal than Luis Suarez in 10-11, despite playing just 255 minutes to the Uruguayan's 1,454.
--- надополнето: 27 декември 2011 во 22:35 ---
Модриќ одби 100,000 £ неделна плата поради Јунајтед?
Ако го земе Ферги Модрич за 25 милиони
Го прочитав на нашата страна затоа го објавив. Иначе според мене Модрич е најдобар плејмејкер во Англија во моментот и сум голем фан на неговата игра и би сакал да го доведиме далеко од тоа дека не сум задоволен од тимот сега играме најдобро во цела Премиер лига. СИти почна да паѓа еве и Манчини веќе почна да плаче многу му бил тежок распоредот сега кога ќе им ојде и Јаја Туре(кој после Давид Силва и е најдобар играч ) на Купот на Африканските нации ќе ги видемеНезнам зашто толку сте запнале по Модриќ,Снајдер....верувајте не ни треба никакво засилување моментално.