- Член од
- 31 октомври 2008
- Мислења
- 265
- Поени од реакции
- 41
Нека си тоне, Ферги не вика два пати.
Тоа ме радуваНека си тоне, Ферги не вика два пати.![]()
Многу паметен овој, од кога ќе види дека не иде, одма на подоброТоа ме радува![]()
Good luck with your mission: "Making Interisti proud"Многу паметен овој, од кога ќе види дека не иде, одма на подобромали, шетај си сеа на Ибица таму негде, пошо и да дојдеш тука, на 31 декември ќе си у 9 у кревет, не по плажи и барови
![]()
Нејќам да се мешам и извинете на избацување,ама кокошките ќе ве исцицаат до последна фунта,ако има вистина во муабетов.Dimitar Berbatov now has just 1 less league goal than Luis Suarez in 10-11, despite playing just 255 minutes to the Uruguayan's 1,454.
--- надополнето: 27 декември 2011 во 22:35 ---
Модриќ одби 100,000 £ неделна плата поради Јунајтед?![]()
Ако го земе Ферги Модрич за 25 милиони![]()
Нејќам да се мешам и извинете на избацување,ама кокошките ќе ве исцицаат до последна фунта,ако има вистина во муабетов.Dimitar Berbatov now has just 1 less league goal than Luis Suarez in 10-11, despite playing just 255 minutes to the Uruguayan's 1,454.
--- надополнето: 27 декември 2011 во 22:35 ---
Модриќ одби 100,000 £ неделна плата поради Јунајтед?![]()
Ако го земе Ферги Модрич за 25 милиони![]()
Го прочитав на нашата страна затоа го објавив. Иначе според мене Модрич е најдобар плејмејкер во Англија во моментот и сум голем фан на неговата игра и би сакал да го доведиме далеко од тоа дека не сум задоволен од тимот сега играме најдобро во цела Премиер лига. СИти почна да паѓа еве и Манчини веќе почна да плаче многу му бил тежок распоредот сега кога ќе им ојде и Јаја Туре(кој после Давид Силва и е најдобар играч ) на Купот на Африканските нации ќе ги видемеНезнам зашто толку сте запнале по Модриќ,Снајдер....верувајте не ни треба никакво засилување моментално.