Колку време траеше вашиот прв секс ?

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
Вкупно можеби да беше 10 тина минути, но самиот чин само неколку минути :oops: јас неискусен таа искусна :( за жив срам :( али ипак со време се подобрија работите и после и по цели вечери работевме :cool:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
мене некои 2 нед јас не искусен она не искусна т.е прв пат и на двајцата комедии бевме ни беше убаво ама после тоа паника бевме и двајцата имавме и заштита

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Реално многу кратко траеше,на двајцата ни беше прв пат и се почувствувавме посрамено, но сепак тоа беше почеток на прогресивно продолжување на сексуалните искуства

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.736
Поени од реакции
907
Шо знам...кој памти...можда...10-тина...15 минути...врска неам :)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.875
Поени од реакции
20.469
Ауу, хаос дур да влезе фамозниот господин у футролата де...
Прво чекај малку демек да сум се опуштела па јастуци (арно викале од многу читање феминистички списанија може глаа да те боли а и меѓуножје..)под кичма, па ај не така ај доги... таман да се убедиме ко што треба се комплет демек попалени, и моментот на влез.. вади, вади сместа иначе ти отиде, па дремење уште саат време да се соземеме.. па на крај некако влезе пусти маки, и да ич небеше убаво бе, сто пати се препотифме оф туф, леле, арно ама со секој нареден се подобро до сега сме на ептен ехтра ниво стасани :) Ваљда вредело толку пискот и лелек што се слушна од Галичник до Река..

П.С. Јас на мажјациве им давам орден кога остануваат во целите тие „врџан трауми“ со здрвен орган, симињам капа.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Можеби е малку чудно, но првиот сексуален однос ми траеше некаде околу 30 мин. Дали затоа што кондомот беше подебел, пошо и на 2-цата ни беше тогаш прв пат за посигурно да биде ..

Член од
18 ноември 2011
Мислења
6
Поени од реакции
1
Првиот пат не можеш ни да знајш колку ти траел сексот клај извај ова она ваму таму поминало се свршило и така уште неколку пати па потоа иди убоото :)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Кој броел....
--- надополнето: 21 декември 2011 во 19:59 ---
Кој броел....

Kajgana Shop