- Член од
- 3 октомври 2011
- Мислења
- 170
- Поени од реакции
- 64
амии шочцети зенцка ако не се дере и не плукне и нормално ако не пуши
--- надополнето: 27 декември 2011 во 15:16 ---
--- надополнето: 27 декември 2011 во 15:16 ---
велиш таа школската твоја ја научила лекцијатаЗнаев еден таков типичен пример во средно. Црна коса, тешка рокерка-металка, бела пудра, пцуење, подлабок глас од мојот, цигари, алкохол, педер, да ти ебам, се. Не беше во мој клас ама уште ја памтам анегдотата кога цел нејзин клас се собрале на пиење еден викенд и забавата завршила како натпревар во пиење каде она победила со 13 пива наспроти 12 колку што испил вториот најдобар после неа. Ептен хард кор цура. И пред некоја година шетам низ ТЦ Бисер, и некој ме чука по грб. Се вртам ја гледам истата оваа на штикли, косата фарбана плава фатена во венче со цвет, ламбада-like сукња, и лежерно деколтирана маица со прерамки со гол пупак. Јас ретко се изненадувам од било што ама кога ја видов си ја собирав едно 5 минути вилицата од земја што поради екстремната трансформација, што поради тоа што изгледаше тотално јебастично. Аман што ти се десило?-ја прашав. Одсекогаш сум го имала тоа во мене-рече, само што сега излезе на виделина.
Што е поентата? После тоа разговарав со другари гастербајтери во Чешка и една другарка од Шведска. Колку и да звучи контрадикторно во тие профеминистички земји балканците и арапите се многу ценети за секс. Зошто некоја интелектуалка, феминистка, хард кор, промашкуданска девојка со Маргарет Тачер синдром би завршила со Мујо Хасанович од Босанска Прерија? Затоа што Мујо Хасанович делува на човек што ќе и каже ќути болна и пуши, а некогаш и стварно така. Со други зборови се тоа е глума. Таквите мислат дека поради разноразни бубачки во животот дека треба да имаат муда. Треба само да го прифатите тој нивни блеф, и да ги извадите мудата, а кога она треба да ги извади нејзините ќе се испостави дека ги нема. Таквите ако налетаат на некој хард кор теретанец се претвораат во телетабиси, море и тоа како знаат после да бидат пичици. Уствари они одсекогаш биле пичици само што треба соодветниот лек. Не на секој делува Фервекс за грип. Кај некои треба едно јако кристалче дирекно во задник, да од оние страшни кристали што не плашеа како деца, од кои после целата нога ти беше како ампутирана.