-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.facebook.com
момци пц во не ми прима и реже обични цедиња. само ДВД што мислите? што може да е
Режачот ти е при крај или поточно, ласерот за читање обични цедиња е сјебан.
Aj vaka edno prasanje. Lap top-ot snemuva baterija i se isklucuva kako sto e i najnormalno i logicno. Arno ama go stavas na punjac i probuvac da go vklucis i nejcee, ne reagira, kako mrtov , povekje ne se uklucuva ( ova vaka mi go objasni sestra mi posto na nea i se ima sluceno a ja momentalno ne sum doma za da vidam ). E sega me interesira nekoj dali imal vakvo iskustvo i sto dojagnoza moze da bide. Losa baterija isklucuvam odma, od taa pricina sto koga e priklucen na punjacot neli ne ja koristi baterijata... Od moe iskustvo znam deka ako ne saka da se vkluci pc-to ili mu e otideno napajanjeto ili maticnata ( mislam deka bez bilo sto drugo ke se ukluci - bar ke zavrtat kulerite ke protece struja i sl ). Ne ja isklucuvam i moznosta na defekt na punjacot, ama indikatorot/diodata na adapterot sveti sto znaci ima struja vo nego, edinstveno nekade izlezniot kabel da e prekinat... Ke probam so drug punjac, isto i mojot ke go probam na drug lap top, ama seto ova za nekolku dena koga ke se vratam doma. Posto nemam instrumenti i nemozam da proveram sto moze da e izgoreno, me interesira ako ima koj nekoja mozna dijagnoza sto bi mozelo da bide, cisto kolku da imam pretstava pred da go odnesam na servis da go procepkaat...
Ете ти го одговорот