Пу да ти се мочам во играчите.Боас нека ги однесе на некој час по шутирање или такви ствари.Му ја јачаат ценаат на голманот посран од Фулам само.Све во него шутираа,све во средина.Добро бе фудбалери професионални,сте чуле за пласирање на лева или десна страна некогаш?
Катастрофа еј,па ја уште оптимист бев.Мислев дека ќе ги декласираме.Па со овој тим никогаш не треба да се надеваш на нешто.
Прво без шанси,неконкретни,као ботови некои кружеа околу гол,после ги пикнаа в шише и пак ништо да направат.Ниедна акција не успеа,не ми се верува.
И барем да изгубевме подобро отколку вака.
Чех по третпат во низа кумуваше за примен гол,излета повторно.Луиз само што се врати од повреда одма направи кикс заедно со Тери и го оставија тој ушларот да даде гол.Исто како Адебајор.
Одбраната е за никаде,џабе и голови да даваме и да напаѓаме,кога после еден шут примаме гол и тоа е тоа.
Автобус паркира противничката екипа.
Уствари јас глупости зборам,дали воопшто некој дел од екипата функционира како што треба?
За со Вила не знам,иако тие ни се незгодни секогаш,ама со Волвс не победуваме тоа сигурно е.
Измената Ферира-Босингва
мислиш Анчелоти го гледам со тие безвезните потези.Добро,што може Фереира да подобро и да направи,да даде гол можда?
И денеска уште еднаш се покажа дека очајно на Челзи му треба плеј.Неопходно е,ако сакаме да останеме во топ 4.