Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.228
Поени од реакции
14.566
Everton are handed a huge gift here from referee Howard Webb in the form of a very, very soft penalty. Leon Osman dribbles his way into the area and goes down as he looks to shoot. However, the midfielder kicks the floor - there is no challenge anywhere near him. Poor refereeing, but a confident spot-kick as Leighton Baines thumps it home.

В

Вори

Гостин
И престани да напињаш по темава,досаден ко коњски курац си.Дал Бербатов два гола сеа се праиш демек омилен играч ти е.Во некоја побитна утакмица ќе го снема и после ќе бараша да се продаде.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
И престани да напињаш по темава,досаден ко коњски курац си.Дал Бербатов два гола сеа се праиш демек омилен играч ти е.Во некоја побитна утакмица ќе го снема и после ќе бараша да се продаде.
Кај си видел бе да го продавам бе слепец? Најди ми еден пост и престанувам да пишувам на оваа тема ,ако не ти да престаниш да јадиш трици?
И ќе се радувам јас на голови , а не ти да се радуваш на Живко попознат како Торес дека влегол прва постава да игра...

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.228
Поени од реакции
14.566
Овој Тхе прераснува во најиритантниот и најпростиот фан на јунајтед тука :D
Другиве знаат да напишат некој паметен пост и да почнат дискусија, овој само се препукува, незнае ни да провоцира како што треба.

Кога го читам имам впечаток дека зад постовите стои 12 годишно дете :свиркам:

В

Вори

Гостин
Кај си видел бе да го продавам бе слепец? Најди ми еден пост и престанувам да пишувам на оваа тема ,ако не ти да престаниш да јадиш трици?
И ќе се радувам јас на голови , а не ти да се радуваш на Живко попознат како Торес дека влегол прва постава да игра...
Е баш сега планирав да ти барам постови твои и така немав друга работа.
Али не,многу хумористичен си,со оваа финтава со Живко од столче ме падна,не можам да се вратам од смеење :pos:

Ја за Торес ниеднаш немам речено дека треба да се продаде и веројатно сум единствениот кој уште верува во него.А ти штом се запали ко тинејџерка на Слаткар,значи ти зуи мувата на капата.Ззззззиииииуууууууууу,зиуууууууууу :icon_mrgr:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Овој Тхе прераснува во најиритантниот и најпростиот фан на јунајтед тука :D
Другиве знаат да напишат некој паметен пост и да почнат дискусија, овој само се препукува, незнае ни да провоцира како што треба.

Кога го читам имам впечаток дека зад постовите стои 12 годишно дете :свиркам:
Јас вака коа видам некој изиграв некое мааалско фраерче што се џекова пред ругите демек поголем, и директно без да го знае и познава навредува и сл ствари дури и ми одредува старост :tapp:тогаш јас веќе нема што да разговарам со него.
Јас море форумов не ми е да изигравам паметњакович и да збирам лајкови, единствено форумов ми е за одредени теми.... И ич не ме боли што мислиш ти за мене.
--- надополнето: 26 декември 2011 во 17:35 ---
Е баш сега планирав да ти барам постови твои и така немав друга работа.
Али не,многу хумористичен си,со оваа финтава со Живко од столче ме падна,не можам да се вратам од смеење :pos:

Ја за Торес ниеднаш немам речено дека треба да се продаде и веројатно сум единствениот кој уште верува во него.А ти штом се запали ко тинејџерка на Слаткар,значи ти зуи мувата на капата.Ззззззиииииуууууууууу,зиуууууууууу :icon_mrgr:
Ми зуи да гебам следната утакмица на Стемфорд зголемете го голот да можи да дај Торес, упссс ако игра прва постава

В

Вори

Гостин
Јас вака коа видам некој изиграв некое мааалско фраерче што се џекова пред ругите демек поголем, и директно без да го знае и познава навредува и сл ствари дури и ми одредува старост :tapp:тогаш јас веќе нема што да разговарам со него.
Јас море форумов не ми е да изигравам паметњакович и да збирам лајкови, единствено форумов ми е за одредени теми.... И ич не ме боли што мислиш ти за мене.
--- надополнето: 26 декември 2011 во 17:35 ---

Ми зуи да гебам следната утакмица на Стемфорд зголемете го голот да можи да дај Торес, упссс ако игра прва постава
Што сака авторот да каже?Нешто сакаш да ебеш,ти се приебало?Или нешто за гребење ми збориш,можеби за гребло се работи?

Види,Торес промаши што промаши празен гол,ама на истата утакмица се извади и постигна почесен гол за Челзи.
Уствари кому објаснувам јас :LOL:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Што сака авторот да каже?Нешто сакаш да ебеш,ти се приебало?Или нешто за гребење ми збориш,можеби за гребло се работи?

Види,Торес промаши што промаши празен гол,ама на истата утакмица се извади и постигна почесен гол за Челзи.
Уствари кому објаснувам јас :LOL:
Е на тој што те ремети секоја утакмица изгубена од Манчестер Јунајтед :cool:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Толку од лидерското место на Сити, не го гледаат до септември догодина...

В

Вори

Гостин
Е на тој што те ремети секоја утакмица изгубена од Манчестер Јунајтед :cool:
Како ме реметиш уште последиците се чувствуваат кај мене.Цел сум изреметен,таков ремет немам јадено никогаш на форумов

Бербатов хет-трик.Овој не игра,не игра,ама кога ќе му се укаже шанса збеснува.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
@ Вори Не биди напнат не ми досадувај со маалски муабети, браво ти победи (n)

Иначе за Бербатов виде не виде без трчање нема чар зеде се растрча му зафука 3 гола и то е то , shta da ti pricam vishe :icon_lol:

В

Вори

Гостин
@ Вори Не биди напнат не ми досадувај со маалски муабети, браво ти победи (n)

Иначе за Бербатов виде не виде без трчање нема чар зеде се растрча му зафука 3 гола и то е то , shta da ti pricam vishe :icon_lol:
Тој ми вика да не го замарам,а тој го испозамара цел форум.Друже,па нели реметџија беше,што се откажуваш сега,немаш волја да ме изреметиш до крај? :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom