Фан Клуб: Јувентус

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Јас како НАВИВАЧ на Јувентус НЕ МЕ ИНТЕРЕСИРА кои играчи ќе ги земе управата или пак Конте ... Се додека Јувентус е при врвот на табелата (онаму каде што припаѓа) не ме интересира кој ќе игра во прв тим или кој седи на клупа се' додека тоа вродува со плод и резултати .. Јас сум презадоволен што оваа полусезона сме БЕЗ ПОРАЗ и ГО ДЕЛИМЕ ПРВОТО место со (реално) најголемиот конкурент и актуелен италијански шампион ... Па дали Конте го земал Бориело или Флоро Флорес (ака Љурзим Љурзими) ако со работа и вложен труд или пак му се поклопува тој играч во концепцијата на Конте, а притоа се покажуваат резултати и освоени бодови на бодовното салдо, НЕ МЕ ИНТЕРЕСИРА НИШТО ДРУГО !

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.548
Еве и Моџи вика да сме го земеле Бориело :unsure:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Лион го пушта да си оди Цисоко во Јануари за сума од 7-8 милиони така да не е лошо да се проба овој или на позајмица прво да се проба

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Лион го пушта да си оди Цисоко во Јануари за сума од 7-8 милиони така да не е лошо да се проба овој или на позајмица прво да се проба
На позајмица се зимаат играчи кој се вишок .
Ако Цисоко е греач може да го пуштат на позајмица ако не е тогаш треба да се откупи .

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.755
Поени од реакции
9.800
На позајмица се зимаат играчи кој се вишок .
Ако Цисоко е греач може да го пуштат на позајмица ако не е тогаш треба да се откупи .
Греач или не греач, Цисоко би бил одличен трансфер за нас. Само што нашиве изгледа повеќе се посветени на напаѓачи одколку на бекови...

Член од
29 јуни 2011
Мислења
23
Поени од реакции
4
Греач или не греач, Цисоко би бил одличен трансфер за нас. Само што нашиве изгледа повеќе се посветени на напаѓачи одколку на бекови...
Па и треба да се посветени на напаѓачи кога реализацијата ни е 0 :) одбраната е добра.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.755
Поени од реакции
9.800
Па и треба да се посветени на напаѓачи кога реализацијата ни е 0 :) одбраната е добра.
Oдбраната е добра, ама не е одлична. Играме добро назад и поради одличните Маркисио Видал и Пирло, кои со својот пресинг и својата способност на додавање не дозволуваат да бидат создадени проблеми во одбраната. Лихштајнер и Барѕаљи се супер, меѓутоа Џорџо лево и Бонучи во средината некако ми забушаваат. Лев бек како Цисоко и те како добро би ни дошол.

А ако веќе земаат напаѓач, нека земат нешто саглам, и прво нека ја продадат “фаталната“ напаѓачка тројка што нема минута изиграно сезонава.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Ќе се зголеми концуренцијата тогаш е по друго а кога веќе за 7-8 милиони е слободен зашто да не се земе кога веќе толку пари се фрлија џабе изминативе години а друга моја желба е Запата од Виљареал !(Грешка требаше бјанконеро да го цитирам !!)

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
оф леле не ми беше тоа поентата .Сакав да ти кажам дека ако грее клупа има големи шанси да дојде ,но ако е стартер во Луон не верувам дека ке се случи тоа .
Несомнено дека е одличен трансфер за нас Цисоко .

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.354
Поени од реакции
2.248
Не ни треба Цисоко. Келини и Де Чеље се пред него, што ке биде он? трета замена ?
Ако во Лион игра прв тим, тогаш зошто го продаваат?

Цисоко е добар за во Рома или Палермо. =)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.319
Поени од реакции
5.989
Не ни треба Цисоко. Келини и Де Чеље се пред него, што ке биде он? трета замена ?
Ако во Лион игра прв тим, тогаш зошто го продаваат?

Цисоко е добар за во Рома или Палермо. =)
Ако Де Чеље беше добар за прв тим, немаше Конте да го става Џорџо да игра како лев бек. Де Чеље знае да изигра добро, но не е константен, ќе изигра 1 убаво, 4 ќе биде лош. На Јуве му треба играч кој константно ќе игра добро на левата бековска позиција.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.667
Поени од реакции
88.548
Читам Монтоливо бил денеска во Торино. Може Марота ќе ни приреди некое изненадување за Нова Година. :)

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Незнам шо ќе ни е Монтоливо... ама ај, требаше уште пред 2/3 години да се зема тој човек, сега веќе е касно.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.354
Поени од реакции
2.248
Ако Де Чеље беше добар за прв тим, немаше Конте да го става Џорџо да игра како лев бек. Де Чеље знае да изигра добро, но не е константен, ќе изигра 1 убаво, 4 ќе биде лош. На Јуве му треба играч кој константно ќе игра добро на левата бековска позиција.
Да, не викам дека нон-стоп игра добро. Но, ако го земиме Цисоко, што ке стане каша? Келини ке игра прв тим, а Цисоко и Де Чеље ке се борат за 2 тим, ми нема логика вака левата позиција е добра. Туку десната што ке правиме ако не дај боже се повреди Лихштајнер.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
со Монтоливо тимот ништо нема да изгуби - напротив ќе се зголеми конкуренцијата во тимот,а Видал ќе добие сериозен конкурент за местото во тимот.....само на овој начин може да се извлече максималното од Видал кое уште не сме го виделе од него,секако досега добива добра оценка за залагањето и трудот,но се очекува(ше) повеќе од овој талентиран фудбалер.....

Kajgana Shop

На врв Bottom