F
FuckYouAll
Гостин
најстар е затоДедо ПероНајмногу го личи од сите
![]()
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
најстар е затоДедо ПероНајмногу го личи од сите
![]()
![]()
Точно е тоа дека Бориело не е квалитет за Јуве, не е ништо подобар од Тони, па и од Јакинта, но сепак летниот трансфер рок а и наредните сите играчи кои ќе бидат ангажирани од страна на Марота ќе бидат во консултација со Конте, a досега Конте покажа дека можи да извади максимум од секој фудбалер што има на располагање. Летово Јуве немаше промашен трансфер, освен можеби Елија кој не добива многу шанси од Конте на официјални натпревари, другите трансфери (Пирло, Лихштајнер, Видал, Естигарибија, Џакерини), овие играчи Јуве ги ангажира летово, и тие ја оправдуваат шансата што им се пружи да играат во најдобриот и најтрофејниот клуб во Италија. Колку критики од „италијанските експерти“ доби Марота за Џакерини, за платените 7 милиони за Пепе, а досега Пепе е еден од најзаслужните играчи во тимот, Џакерини одлично се вклопи).Aјде да речеме дека летово солидно ја заврши работава, ама претходното, сега пак ја тера истата песна, кај Бориело, кажи ми која улога би ја имал Бориело во тимов, како би ни ја подобрил реализацијата кога е резерва во која екипа и да оди, освен во Џенова. За поголеми успеси потребно е класа, имаме милион шанси по натпревар а реализацијата ни е тапа, наместо да бара некој играч кој би можел да ја подобри реализацијата он носи просек. Еве на пример доколку го врати Касерес што веќе мислам дека 90% е завршена работата ќе заврши добра работа, но за мене ќе е само просек од спортски директор и ништо повеќе. Околу Тиаго и Амаури можеше многу подобро да реагира и да им најде соодветни клубови, само во минус сме со тие играчи. А за Дел Пиеро никако не би се сложил, неможе еден Тони да зема поглема плата од Capitano![]()
Никој не го оспорува тоа дека овие играчи ја оправдаа довербата на клубот, сите се големи борци но за нешто повеќе нам ни е потребна млада верзија на Алекс или Трезе, играч кој ќе знае со еден потег да реши меч. Колку и да плукаме по Ибра, човекот сам им ги носи победите на Милан. Не е финтата се да се прави на лето, можда наредната сезона нема да сме во форма, кој знае се што може да се деси до тогаш. Во овој момент играме добар фудбал, котираме добро, зошто не би се фрлил некој милион плус и да се загриза многу посилно кон освојување на скудетото. Се спомнуваат Касерес и Гуарин што би било одличен потег (доколку се донесат) но наместо Бориело нека земат друг напаѓач или воопшто ни да не купуваат. Човеков пред 1 година не одби поради Рома.Точно е тоа дека Бориело не е квалитет за Јуве, не е ништо подобар од Тони, па и од Јакинта, но сепак летниот трансфер рок а и наредните сите играчи кои ќе бидат ангажирани од страна на Марота ќе бидат во консултација со Конте, a досега Конте покажа дека можи да извади максимум од секој фудбалер што има на располагање. Летово Јуве немаше промашен трансфер, освен можеби Елија кој не добива многу шанси од Конте на официјални натпревари, другите трансфери (Пирло, Лихштајнер, Видал, Естигарибија, Џакерини), овие играчи Јуве ги ангажира летово, и тие ја оправдуваат шансата што им се пружи да играат во најдобриот и најтрофејниот клуб во Италија. Колку критики од „италијанските експерти“ доби Марота за Џакерини, за платените 7 милиони за Пепе, а досега Пепе е еден од најзаслужните играчи во тимот, Џакерини одлично се вклопи).
Човеков пред 1 година не одби поради Рома.
Мене желба ми е Ањели и Марота да го искористат незадоволството на Торес и да го донесат во Јуве. За мене Торес е еден од најкомплетните шпицови и мислам дека Конте со неговиот психолошки пристап ќе може да го врати меѓу „живите“.
Сигурно нема заборавено да игра фудбал туку така.
Според мене Торес никогаш не ни знаел да игра фудбал. Торес е Матри профил на играч само што во мооментов незнај ни да шутни ни да се намести.Мене желба ми е Ањели и Марота да го искористат незадоволството на Торес и да го донесат во Јуве. За мене Торес е еден од најкомплетните шпицови и мислам дека Конте со неговиот психолошки пристап ќе може да го врати меѓу „живите“.
Sei un grande Capitano![]()
Може Красич да се искористи за намаулвање на цената но така би имале напагачи кој би грееле клупа а Торес во кој клуб и да отиде сигурен сум дека ќе даде повише головиМене желба ми е Ањели и Марота да го искористат незадоволството на Торес и да го донесат во Јуве. За мене Торес е еден од најкомплетните шпицови и мислам дека Конте со неговиот психолошки пристап ќе може да го врати меѓу „живите“.