Филмско резиме за 2011 година

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
само Бред Пит ме нервира што го ставиле во „дрво на животот“
Не знам зошто некои луѓе ги нервира Бред Пит, кога многу пати досега докажал дека знае да глуми.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.485
Велиш дека е лош актер, барем кажи го до крај :)
Одлична улога имаше во Tree of life не знам што не ви чини...

Член од
24 ноември 2011
Мислења
196
Поени од реакции
111
Велиш дека е лош актер, барем кажи го до крај :)
Одлична улога имаше во Tree of life не знам што не ви чини...
не реков дека е лош или добар актер. многу ми стана препотен заедно со жена му, лигавење на сите страни, изигрување некои хуманитарци....

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.485
Не ми е јасно каква врска имаат тие работи со глумата: овој се лигавел, оној скокал по каучи... не знам зошто ги идолизирате луѓето, што треба, да бидат пример за сите? И тие се луѓе како и сите други - ако таблоидите имаа интерес да ископаат работи кај рандом луѓе, секој од нас може да го направат да изгледа луд.

И патем, изигравање хуманитарец е кога имаш тешки милиони и даваш 5000 долари помош на некој и се сликаш со него на ТВ, такво срање. Луѓево навистина си земале обврска да гледаат деца што е многу несебично од нив. Ништо не им носи тоа, мега-популарни се, не им треба реклама.

Член од
24 ноември 2011
Мислења
196
Поени од реакции
111
Не ми е јасно каква врска имаат тие работи со глумата: овој се лигавел, оној скокал по каучи... не знам зошто ги идолизирате луѓето, што треба, да бидат пример за сите? И тие се луѓе како и сите други - ако таблоидите имаа интерес да ископаат работи кај рандом луѓе, секој од нас може да го направат да изгледа луд.

И патем, изигравање хуманитарец е кога имаш тешки милиони и даваш 5000 долари помош на некој и се сликаш со него на ТВ, такво срање. Луѓево навистина си земале обврска да гледаат деца што е многу несебично од нив. Ништо не им носи тоа, мега-популарни се, не им треба реклама.
мудрувај колку сакаш. и јас пробав да го гледам како актер ама не можам. Бред Пит го гледам како Бред Пит и ништо повеќе. тој самиот си направи и сака да го гледаме како Бред Пит. само што мене „Бред Пит“ не ми се допаѓа. И Николас Кејџ исто не можам да го гледам акко актер и уште илјадници други

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.485
мудрувај колку сакаш. и јас пробав да го гледам како актер ама не можам. Бред Пит го гледам како Бред Пит ни ништо повеќе. тој самиот си направи и сака да го гледаме како Бред Пит. само што мене „Бред Пит“ не ми се допаѓа. И Николас Кејџ исто не можам да го гледам акко актер и уште илјадници други
Не лути се сега си правиме муабет. Мислам дека е погрешен пристап тоа. Исто како на пример: Кристиано Роналдо не е добар фудбалер затоа што има геј фризура и многу се курчи. Точно е, има геј фризура и арогантно копиле е и го мразам, ама одличен фудбалер е.

И Николас Кејџ го мразам ама од вистинската причина: не знае да глуми. И ми го уништи City of Angels.

Член од
24 ноември 2011
Мислења
196
Поени од реакции
111

каква беше Џоли порано а каква е сега. си посвои дете и се допадна филмот кој го фура и си продолжи со таа улога. тука и се приклучи и мистер Пит и заедно си снимаат по неколку филмчиња годишно, цело време се пред камера и кога имаат слободно време се смешкаат пред камери, апарати, шеткаат ваму таму, фрлаат и по некој долар, и после тие биле родители. колку тие имаат време за децата? и кога се со нив позираат. и јас да имам толку пари ќе посвојам десетина деца па нека ми ги чуваат бејбиситерките.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
каква беше Џоли порано а каква е сега. си посвои дете и се допадна филмот кој го фура и си продолжи со таа улога. тука и се приклучи и мистер Пит и заедно си снимаат по неколку филмчиња годишно, цело време се пред камера и кога имаат слободно време се смешкаат пред камери, апарати, шеткаат ваму таму, фрлаат и по некој долар, и после тие биле родители. колку тие имаат време за децата? и кога се со нив позираат. и јас да имам толку пари ќе посвојам десетина деца па нека ми ги чуваат бејбиситерките.
Изгледа читаш многу амерички таблоиди. Од овие милион работи што ги наброја, ниту една нема врска со дарбата за глума.

Член од
24 ноември 2011
Мислења
196
Поени од реакции
111
Изгледа читаш многу амерички таблоиди. Од овие милион работи што ги наброја, ниту една нема врска со дарбата за глума.
си правиме муабет со Io Sono Interista, можеби малку се одалечивме од темата. што се однесува до глумата, после толку годишно искуство и шансите кои ги имал (убав, згоден, нормално дека ќе добие шанси) и би требало да е добар. само јас не го гледам како актер, не гледам веќе негови филмови (и од жена му) и не можам тоа да го кажам (повторно оф топик ама си напишав мои мислења околу човеков)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.485
Има стотици екстра богати луѓе во холивуд па не посвојуваат деца. Некои и не прават деца, снимаат филмови, лежат по плажи и уживаат во животот. Тоа што овие двајца посвојуваат е многу несебично, и на крај краева на тие деца ќе им биде поубаво со бебиситерките на Пит и Џоли, отколку во некоја дупка во Африка. Си размислил за тоа?

Зборот ми е, дури и да го направиле за имиџ (кој не им е потребен зошто и пред тоа беа мега) пак направиле хумана работа. Колку богати луѓе има пто прават такви работи?

Очигледно е дека имаш антипатии кон нив тоа си е твое,јас си пишувам зошто јас немам. Не ми се ни симпатични ни антипатични, тие се јавни личности и постојано се под лупата на луѓе кои копаат скандали и живеат од тоа. И во тој поглед добро се држат овие двајца.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
тоа е брат, немоеш да fap fap сеа на Џоли ко порано а !? :icon_lol:

Член од
24 ноември 2011
Мислења
196
Поени од реакции
111
Има стотици екстра богати луѓе во холивуд па не посвојуваат деца. Некои и не прават деца, снимаат филмови, лежат по плажи и уживаат во животот. Тоа што овие двајца посвојуваат е многу несебично, и на крај краева на тие деца ќе им биде поубаво со бебиситерките на Пит и Џоли, отколку во некоја дупка во Африка. Си размислил за тоа?

Зборот ми е, дури и да го направиле за имиџ (кој не им е потребен зошто и пред тоа беа мега) пак направиле хумана работа. Колку богати луѓе има пто прават такви работи?

Очигледно е дека имаш антипатии кон нив тоа си е твое,јас си пишувам зошто јас немам. Не ми се ни симпатични ни антипатични, тие се јавни личности и постојано се под лупата на луѓе кои копаат скандали и живеат од тоа. И во тој поглед добро се држат овие двајца.
секако дека сум размислувал. тоа не е нешто хумано според мене зошто не доаѓа од душата, друга е намерата и баш затоа и те како е тоа себично. благословени се децата кои се спасиле од африканските сиромаштии, ама колку овие двајца се свесни за тоа не знам. а таа јахта од 70 ли беше милиони долари што ја купија не служи ич за уживање. јахта 70 милиони, куќа во холивуд кој знае колку повеќе милиони, уште по некоја куќичка тук там за релаксација (во еворопа се сеќавам купија една, демек им било поблиско до африка, смешки) дијамантски цуцли, играчки.... ич тие не уживаат....
ама мислам доста е со темава:)

Kajgana Shop

На врв Bottom