Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Пер, масовна? Уствари океј. Ама првин една поизбрана собиранка па после ојме на масовна.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Пер, масовна? Уствари океј. Ама првин една поизбрана собиранка па после ојме на масовна.
Масовна ти е уствари поише избрани, на куп.
Таман си е бе, шотие..

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Масовна ти е уствари поише избрани, на куп.
Таман си е бе, шотие..
И ја сум за масовна, ама онака да почекаме уште една недела и да се ставиме во некоја кафана каде што слави некоја фирма нова година и да кажеме дека сме од фирмата и да киднеме после.

Кафана крашерс - Нова Година стајл

Кажи план а!? :D

ToXic_

Booyah!
Член од
19 март 2009
Мислења
275
Поени од реакции
196
^паметен човек бе шо топ му е планот едни мои другари така направија пиеја шо пиеја и после шпринт :D

Г

Грејвдигер

Гостин
Ако е на 30ти може да ме рачунате и мене, али не сум најсигурен. :)

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
бев тука пред некој ден, стварно е супер место.
Aко се договарате за некое од местава, пишете ми без разлика дал ќе одам или не, да видам дали ќе може да ви договорам некој попуст...

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Aко се договарате за некое од местава, пишете ми без разлика дал ќе одам или не, да видам дали ќе може да ви договорам некој попуст...
гледаш дека планираат да бегаат ти попуст се нафаќаш да средиш......бегај бегааааај :icon_lol:

Г

Грејвдигер

Гостин
гледаш дека планираат да бегаат ти попуст се нафаќаш да средиш......бегај бегааааај :icon_lol:
У тој случај може да ни обезбеди попуст од некоја такси агенција за да помогнат при бегање. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom