GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
Ја сум за масовна..
Масовна ти е уствари поише избрани, на куп.Пер, масовна? Уствари океј. Ама првин една поизбрана собиранка па после ојме на масовна.
И ја сум за масовна, ама онака да почекаме уште една недела и да се ставиме во некоја кафана каде што слави некоја фирма нова година и да кажеме дека сме од фирмата и да киднеме после.Масовна ти е уствари поише избрани, на куп.
Таман си е бе, шотие..
луд си таруно, мајке ми.
бев тука пред некој ден, стварно е супер место.Еве ви предлог место(а)
http://www.kurir.mk/makedonija/vesti/52654-Prednovogodisni-zabavi-vo-Forca-i-ABC
Aко се договарате за некое од местава, пишете ми без разлика дал ќе одам или не, да видам дали ќе може да ви договорам некој попуст...бев тука пред некој ден, стварно е супер место.
гледаш дека планираат да бегаат ти попуст се нафаќаш да средиш......бегај бегааааајAко се договарате за некое од местава, пишете ми без разлика дал ќе одам или не, да видам дали ќе може да ви договорам некој попуст...
У тој случај може да ни обезбеди попуст од некоја такси агенција за да помогнат при бегање.гледаш дека планираат да бегаат ти попуст се нафаќаш да средиш......бегај бегааааај