- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
1. Од кај знаеш каква слика имам?
2. Што и фали на сликата?
Срање ти е сликата, ја еве од овде глеам. Контрастот отиден у пичку матер.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1. Од кај знаеш каква слика имам?
2. Што и фали на сликата?
Срање ти е сликата, ја еве од овде глеам. Контрастот отиден у пичку матер.![]()
Јас не би се мислел воопшто. 50 инчниот е плазма, а овој 42 инчниот е LCD и е Full HD, имaсе мислам дали да зеам плазма 50 инчи има во техномаркет LG http://www.technomarket.com.mk/products/09070951/lg-50pj550 или да зеам ЛЦД 42 инчи http://www.technomarket.com.mk/products/09107598/lg-42lk430 веке иам LG 42 сличен на овој сум презадоволен тој сеа ке иде кај мене во соба за дримбокс и такви работи а овој што ке го зеам ке ми биде за во дневна најчесто за кабловска
Абе не водете сега анти-реклама за ЛЦД, баш сакам да си купам.![]()
Не зимај LCD нечини Контрастот![]()
купи си бе никој не те сопираАбе не водете сега анти-реклама за ЛЦД, баш сакам да си купам.![]()
абе те се едни исти го лафат тоа за плазмите
и што е најжално некој и веруваат
--- надополнето: 24 декември 2011 во 20:57 ---
купи си бе никој не те сопира
не за жабе на ЛЦД пишуваат мега контраст или супер контраст
--- надополнето: 24 декември 2011 во 21:20 ---
вреде да се погледне од 1:20
сеа ги прават челични
--- надополнето: 24 декември 2011 во 21:28 ---
плазма лево , ЛЦД десно
![]()
треба ли уште да се лажеме ????
ЧЕКАЈ воа нели се видеа и линкови од 2008 год ???
И џабе објаснува оној глупак кога crt и плазма имаат стаклен екран (тоа на сите им е јасно) не ти држи вода видеово и сликата објасни со зборови
Плазма ти е застарена технологија (многу слична на crt телевизори ) лцд е сосема по ново од плазма
OLED e нај нова технологија која е 120 % по добра од плазмата и е дојдено до неја со помош на лцд технологија (значи иста процедура различно позадиснко осветлување со есем де диоти )
Значиа плазмата ако била толку добра ке ја усовршувале со олед, а плазмата T.E нема никаков наслендик ?
незнам до кога ке убедувате некој дека плазма е боље кога самите брендови ги исврлаат полека полека плазмите и преминуваат на лцд и лед технологија ?
Е ваков имам и сум презадоволен од се...сликата е закон и чита све што ќе му стајш внатре.