Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
Абе мислите вие сериозно да си ја фаќаме работава или да го откажуваме терминот и да си се вратиме на два тима само?
На ден пред натпреварот ништо не се знае.

Зелени јавете се имате екипа пишете барем.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Ние секад имаме :). Само еден откажа ама и без него сме шест. Досега никој не зезнал да не ми јави дека не игра па да не извиси :).

Ние вас ве чекаме да се формирате :).

Едино се мислам ако не се игра и следната да не пропадне терминот, за тоа треба да збориме сите како ќе правиме.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
И самиот газда на балонот ке биде свесен дека никој нема да му игра наредна недела фудбал, а и тој е човек и сака да прослави можеби. А за 8ми јануари терминот, паѓа втор ден божиќ колку шо знам јас, некој посебни обичаи за тој ден неке да има, али ипак не знам дали ке се собереме за тој ден. Топче а и твоја екипа нешо не ми изглеа пополнета...

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
И самиот газда на балонот ке биде свесен дека никој нема да му игра наредна недела фудбал, а и тој е човек и сака да прослави можеби. А за 8ми јануари терминот, паѓа втор ден божиќ колку шо знам јас, некој посебни обичаи за тој ден неке да има, али ипак не знам дали ке се собереме за тој ден. Топче а и твоја екипа нешо не ми изглеа пополнета...

па за мојата и зборам, и прошлиот пат фалеа луѓе и сеа ќе фалат...

Член од
17 август 2011
Мислења
256
Поени од реакции
184
па за мојата и зборам, и прошлиот пат фалеа луѓе и сеа ќе фалат...
Нема да ти фалат;)

И јас ке дојдам ако има место. Да ве поплавиме или помодриме или заедно некого ке помодриме....:cautious:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
И пак почнаа фалења кој кого ќе помодри ама никогаш од страна на зелената екипа, абе не ви иде ум на некои ;).

Што ќеиф имате да се фалите кога правите комбинирана црвено плава екипа да ни се спротистави :)?

Целата концепција на посебни екипи паѓа во вода кога некои секоја недела искачаат во различен состав ;) .

Член од
17 август 2011
Мислења
256
Поени од реакции
184
Олабави се малце младичу, ПРАЗНИЦИ СЕ БЛИЖАТ, тоа со помодрувањето се мислеше на измешани екипи (плави + црвени = модри).

А за концептот јас мислам дека е супер и беше једина добра варијанта на толку многу луѓе, ама сега некако нема доволно па неколумина се пријавивме АКО ИМА МЕСТО да дојдеме да играме, а така и вие ЗЕЛЕНИТЕ ке играте.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Да не биде на крај дека со плавите играме, не може така службено ќе ви ја земеме :D.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Nemozam da dojdam jas dogovoren sum za u kafana.
Pa taka da se gledame za 2-3 nedeli :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.231
Поени од реакции
14.576
топ значи немаме ни голман...
--- надополнето: 24 декември 2011 во 17:30 ---
Да не биде на крај дека со плавите играме, не може така службено ќе ви ја земеме :D.
слободно пиши си и 6 бода ако сакаш 3 службено и 3 гратис ги добивате ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom