Mama.
уметник
- Член од
- 23 јули 2011
- Мислења
- 524
- Поени од реакции
- 326
najverojatno se cuvstvuvash osamena, seksot so zensko mozebi samo pokazuva kolku ti nedostiga vnimanieto od strana na tvojata majka, a i so zelkata e isto...luge naj seriozno ve molam za help nekoj sto po veke se razbira...........ovoj mesec skoro petsestpati sonuvav seks so zensko a ne sum lezbo........citav tolkuvana od satva megatron i dolna crta od niv baram help...................satvicka moze nesaka da mi pomogne zosto i se sprotistaviv na temata so reziseri denes i moze ke misli deka i se ismeav a ne e taka samo i odgovoriv na prasaneto i epten malce na metal zatoa plis neka ne se luti samo komentari se toa i plus toa sakav da i pomongam so reziseri......................stvarno ve molam eden od vas trojca da mi pise tolkuvane plis............i toj so klompite me intereseirase mnogu ama nekoj mi go izbrisal sramotra ako ti neznaes da tolkuvas moze nekoj drug znae
--- надополнето: 12 декември 2011 во 17:55 ---
ne si zadovolna so toa sto go imash vo momentov, na materijalen ili duhoven plan... imash zelba za uspeh, mok i bogatstvo i cesto tvoite celi gi povrzuvash so ona shto ti falisonuvav klucevi gi dadov da mi gi pocuvaat i mi gi izgubija potoa kopav dupka so race i gi barav zaedno so dugar mi a klucot go najde negov drugar i bese pogolem od toj so go barav potaka gi najdov i dr klucevi so gi zaginav a so ovoj golmiot kluc otkluciv eden katinar so sum sakala da go otvoram ot porano . i dr son sonuvav malo patce mn ubavo sakase da mi izbega i go cuvav naednas edna macka go zbrka i od usta i go isatadov ama samo so ke go spasev pak mu se nafrlase i me nanervra i ja frliv i ne mojse da se mrdni i go spasiv patceto .
--- надополнето: 12 декември 2011 во 17:57 ---
dali se naogash na zivotna raskrsnica? vo tebe tlee zelbata da pocnesh od pocetok ama te koci minatoto...Сонував како сум нашол стара кола нешто како Фијат пред 70 години. Во очајна состојба и сум имал на ум да го реставрирам. Но не знам од каде да почнам дали од лимарија дали од мотор или од тапацирот на колата. Што ли ќе е ова?