-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Привремено е, додека да си земеш нов ТВпривремен burn-in
АХ ДА БЕШЕ ПРИВРЕМЕН,ДОБРО КЕ БЕШЕ!
Привремено е, додека да си земеш нов ТВпривремен burn-in
зависи од модел и од кога си ја купил плазмата и башка имаш опции со телевизорот пикселите да се движат така да никогаш да не бидат на едно место и немаш проблемипривремен burn-in
ако го користиш за гледање слики одличен е , а ако сакаш да гледаш фимови, спорт итн, играш на конзола, итн... земи плазмаШто мислите за LCD PHILIPS 37PFL6606H/12 ?
aко не можеш да го подкрепиш коментарот со нешто паметно боље ништо не пишиПривремено е, додека да си земеш нов ТВ
Јас сакав ваков да земам бидејќи е со добри перформанси и плус е топ за гледање филмови, ама се предомислив ради тоа што нема wireless. Такада, зависи за што ти треба.Што мислите за LCD PHILIPS 37PFL6606H/12 ?
eпа на сите ни е за во соба деза во соба ми е
Грешка. Во Нептун ми рекоа дека има wi-fi, ама има само апликации, нема броузер.eпа на сите ни е за во соба де
kaко бре нема wifi кога има ...
добар е телевизорот само нема DTS
значи ако е овој истиот телевизор тогаш има интернет функции и има брроузерГрешка. Во Нептун ми рекоа дека има wi-fi, ама има само апликации, нема броузер.
Истиот телевизор е, ама немаше броузер. Сигурен сум бидејќи го разгледав менито на Net TV во продавницата.значи ако е овој истиот телевизор тогаш има интернет функции и има брроузер
http://www.lcd-compare.com/televiseur-PHI37PFL6606H-PHILIPS-37PFL6606H.htm
јбг на француски е
броузер ти е Navigateur libre
не бе бато не е можно да нема еве и од филипс страната прочитај го оваИстиот телевизор е, ама немаше броузер. Сигурен сум бидејќи го разгледав менито на Net TV во продавницата.
Пикселите да се движат ? не трескај глупости кој изум е тоа пикселите да се движат ?зависи од модел и од кога си ја купил плазмата и башка имаш опции со телевизорот пикселите да се движат така да никогаш да не бидат на едно место и немаш проблеми
п.с пуштени се цените за некоја илјадарка од денес на technomarket
да не знае некој да даваат некаков попуст за плакање во готово или слично ?
или малце повеке детали за плакање на рати ? камата ?
Знам, читав на интернет и поради тоа бев во Нептун, ама некои опции што ги има на интернет не секогаш соодведствуваат со опциите кои ги имаме кај нас. Не знам зошто е така, но така е, сигурно не ме прелажале. У секој случај, си зедов подобар телевизор и сум ептен задоволен. Такада, се' е во ред.не бе бато не е можно да нема еве и од филипс страната прочитај го ова
само не очекувај ти да ти отвара како што отвара на компјутер интернет страници
нема флеш подршка за телевизори ако не се лажам
предност на ова ти е што нема да фатеш вируси хахахахаха така велат прочитај лооооооооол
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=GB&mid=Link_FAQs&view=aa12_view_partial.html&session=20110403042523_66.249.72.185&list=aa12_list_partial.html&slg=ENG&ctn=37PFL6606H/12&dct=FAQ&refnr=0079373&faqview=1