Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Демек пцувал по се живо што мрда на терен,мислиш!?
Демек на линкот од Кировски пишуваше дека демек пцувал по судијата... Ама шекнат е Ибра он по се пцува..

Radja-Nainggolan.jpg

Riccardo%2BMontolivo%2B42.jpg

image1.jpeg

:icon_lol:

Ова е реално .... а нереално
joveta.jpg
+

ddnays.jpg

и

35kq1p1.jpg

кралот на манчестер!:cuc:

Гледав слики, Бонера играл за репрезентација на Италија...Вистина е или фотомонтажа? :LOL:

Бонера во 2004 кога освои со европско со Италија до 21 година, Челзи се тепаа да го земат кај нив :pos::D

Ајјдееее.....:LOL:
Кој бил толку ретардиран шо го повикал...???
Бонера тоа лето кога го зема Милан беше еден од подобрите дефанзивци во Италија.
Малце чудна беше таа ситуација тоа лето...Парма беше во финансиски проблеми а Милан плати неверојатно голема сума за подпросечен играч како што е Бонера.Мене тогаш тоа ми изгледаше како еден вид на помош од страна на Милан

Бонера тоа лето кога го зема Милан беше еден од подобрите дефанзивци во Италија.
Малце чудна беше таа ситуација тоа лето...Парма беше во финансиски проблеми а Милан плати неверојатно голема сума за подпросечен играч како што е Бонера.Мене тогаш тоа ми изгледаше како еден вид на помош од страна на Милан

Да не можиш да поверуваш :D

Денеска почнаја преговори за Тевез и според последни информации Милан ќе понуди 3м во јануари и додатни 20м во Јуни за целосен откуп

^
Сити го дава на позајмица под услов Милан да го купи во јуни за 20 мил никако не смее да се откаже од него после позајмицата. Останува да видеме дали ќе се согласи Берло :D
Обвиненијата од некоја си ТВ Спорт за Ибра дека пцувал со Каљари и да се покажат како точни тој ќе пропушти само еден натпервар (со Атланта).:P

Мора под хитно да се врати Дидак јануариво во Милано.
Го глеав хајлајтсите на Еуроспорт од Хихон-Еспањол 1-2 зверска игра асистенции позиционирање,полвекување и дефанзива...се чудам зш не го вратиме...

Неста изјавил дека сака да ја заврши кариерата во Милан...
Средбата помеѓу Милан(Браида(Галијани не бил таму поради семејни причини)) и Сити(Агентот на Тевез и други лица од Сити) завршила. На средбата бил и некој адвокат од Милан кој што секогаш учествувал во финалните средби кога се завршувале договорите..

TEVEZ-RUMOR: Milan to offer a 3m for a loan with obligatory right to offer for 20m if he plays X quantity of games

Неста изјавил дека сака да ја заврши кариерата во Милан...
Средбата помеѓу Милан(Браида(Галијани не бил таму поради семејни причини)) и Сити(Агентот на Тевез и други лица од Сити) завршила. На средбата бил и некој адвокат од Милан кој што секогаш учествувал во финалните средби кога се завршувале договорите..

TEVEZ-RUMOR: Milan to offer a 3m for a loan with obligatory right to offer for 20m if he plays X quantity of games
Галијани бил во Бразил :sneaky:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom