GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
Сакаш да кажиш дека белото е говно?
Не, ова од сладолед јадење се дешава...
Сакаш да кажиш дека белото е говно?
Бате јас и ти очигледно не се разбравме. Доколку сакаш да ги докажиш последиците на дрогите ниту една нема позитивен резултат, поготово на интернет кај што се обираат најгрдите фотографии со цел да ја шират пропагандата дека дрогата е штетна- што е вистинито.Не, ова од сладолед јадење се дешава...
Имаш милион други дроги шо не ти наплаќаат камата ко шо ти наплаќаат белото и жутото. И ексерите.Бате јас и ти очигледно не се разбравме. Доколку сакаш да ги докажиш последиците на дрогите ниту една нема позитивен резултат, поготово на интернет кај што се обираат најгрдите фотографии со цел да ја шират пропагандата дека дрогата е штетна- што е вистинито.
Јас зборував за филингот: тревата те опушта, хорсот те топи, а белото те крева. Тоа што ти го крева расположението, андреналинот, ја забележуваш цела околина околу тебе(доколку си пијан после цртата си трезен) , посебно се осеќаш уште при самото внесување, единствено го прави белото. Затоа не е срање според мене, и се подразбира самата цена го покажува тоа 50 евра за грам ниту една од другите дроги ја нема оваа цена и самите знаете. Дејството е краткотрајно не јадиш блекаути позитивно а секако дека има негативни последици: брзо те заведува и секако те пропаѓа физички и психички.
А овие ликови на сликиве сигурно не се само на бело, од ганџа до крокодил имаат пробано.Доколку немаат луѓето пари купуваат хорс поевтино се разбира и дури тогаш нема враќање
Која камата бе другар 2 пати бело во цел живот, и 1 неделно штраф ми се фаќа, ке се направам со сигурност ко оние на сликана на 80 години ако продолжам со ова темпо.Имаш милион други дроги шо не ти наплаќаат камата ко шо ти наплаќаат белото и жутото. И ексерите.
Затоа и ти реков, си избрал да ги земеш нај срање дрогите.
За хај-от не праиме муабет каков е.
Праиме муабет за последиците. За каматата.
Зошто ваков муабет од твоја страна?Не, ова од сладолед јадење се дешава...
Другар , седни читај за класи на дрогите , да беа сите исти кур .. немаше некои да се употребуваат за медицински цели.[/quote][quote="Harlots of 42nd street, post: 4642872, member: 7425"
Која е таа дрога која има повеќе позитивно од негативно дејство врз здравјето на човекот бе младичу?
И која е таа дрога воопшто која не е повеќе или еднакво лоша на „белото“?
Кој безвеза муабети бе?Епа шо сереш тогаш безвеза муабети
Како и метадонот кој според мене е најштетна дрога што постои. Лугето навлечени на метатон ме личат на луге и се забелезителни на 20 километри. А доколку немаш правено бело не можиш да познаеш дека некој е на бело, сосема е ок. Доколку се воздржи од чешкање или триење на нос и не го загледаш дирекно во очи на неколку секунди не можиш ни да претпоставиш. За тоа белото е врв другар.Другар , седни читај за класи на дрогите , да беа сите исти кур .. немаше некои да се употребуваат за медицински цели.
Безвеза муабети дека белото го спореди дека е штетно исто као другиве , тој муабет.Кој безвеза муабети бе?
Никаде не реков дека наркотиците се во целост арна работа.
За разлика од честите дискутанти овде, кои еднаш прејудицираат дека дрогите се ОК, а друг пат наоѓаат влакно во јајцето наркоманско.
Шо вика Џони д Бој во Мед Мекс кецот:
If you're going to waste the Bronze, you gotta do it big.