Македонско фудбалско првенство 2012/2013

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.

DUKESSINCE1988

THE DUKE LORD
Член од
20 јануари 2011
Мислења
260
Поени од реакции
46
ми ги потековте мадињава со тој буба ко да потпишал за ман4естер јунајтед е не за кој и да беше таму.прво нека заигра па после коментирајте колку бил добар.а ако мене ли4но ме прашате да може ја одма би го пуштил да игра за шпонциве од нашава западна граница.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ај бе не к*р напињајте више, ка речи којзнае што биднало. Кажавте дека напраел трансфер у Волфсбург, и ме заболе ку*от за неговиот прв тренинг, а и за тоа колку паре чинел трансферот. Кажа Бекс колку било платено за него, таке да нема потреба да ни ги потечуете овде.

Ај ќе го замолим админот да избрише срањево, освен првиот пост дека заминал у Волфсбург и за колку паре.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
А и вам што ви пречи тогаш толку многу бе!!

Зошто да го избришат видеото!! Тој е играч кој отиде од Македонското првенство,не знам што се палите безвезе!

И вие мене ми ги потековте со тоа дека ќе го снашло истото како и Ибраими и што знам јас уште што кажувате.Има време ќе видиме како ќе се покаже.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
А и вам што ви пречи тогаш толку многу бе!!

Зошто да го избришат видеото!! Тој е играч кој отиде од Македонското првенство,не знам што се палите безвезе!

И вие мене ми ги потековте со тоа дека ќе го снашло истото како и Ибраими и што знам јас уште што кажувате.Има време ќе видиме како ќе се покаже.
А зошто би требало тоа видео да седи у тема МАКЕДОНСКО ФУДБАЛСКО ПРВЕНСТВО? Само заради тоа што заминал од Македонија? Да имавте ваш фан клуб ајде, ама ете истото стајте го у темата за Македонска фудбалска репрезентација, таму му е местото. Зошто е репрезентативец на Македонија. Ама овде само напунивте безвеза 2-3 стране, со тоа кој за колку паре заминал у странство. Голем к*р, важно заминал па сега за колку и како не е ни битно.
Само ме нервираа коментари од типот “цркните од мука“ и слично. Еве ќе цркнем уште малку, од што ме заболе стапов.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
А зошто би требало тоа видео да седи у тема МАКЕДОНСКО ФУДБАЛСКО ПРВЕНСТВО? Само заради тоа што заминал од Македонија? Да имавте ваш фан клуб ајде, ама ете истото стајте го у темата за Македонска фудбалска репрезентација, таму му е местото. Зошто е репрезентативец на Македонија. Ама овде само напунивте безвеза 2-3 стране, со тоа кој за колку паре заминал у странство. Голем к*р, важно заминал па сега за колку и како не е ни битно.
Само ме нервираа коментари од типот “цркните од мука“ и слично. Еве ќе цркнем уште малку, од што ме заболе стапов.
Не е првпат ова да се наполнат страниците со нешта кои според строгите правила не им е местото тука.Па сега не знам што ви стана трн во око видеото.
Не ме интересира за коментарите мене,па на крај на краиштата можеш и да ги игнорираш.

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Многу се замарате бе па и вие :) што има лошо ако си напредува човекот, времето се ќе покаже :) и не е ова за во темава ептен забегавте :D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Со среќа нека му е баш ми е мило вака некои фудбалери што успеваат да играат дури подалеку и од Македонија...
Сето другото остнаува на него како и колку ќе покажи во таа екипа.. (y)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.430
Поени од реакции
16.739
Koj ремет ќе се дешава ако ништо не успее од чуеков.
Муабетов што се тера треба да се прае од некоја друга временска дистанца.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.988
Поени од реакции
74.071
Типувам дека ќе успее во кариерата во еден црвено-црн дрес, откако по неуспешната одисеја во Германија ќе се врати во Македонија :D

П

Паспарту

Гостин
01/02

07.2001

FK Belasica Strumica

Inter Mailand Primavera

25.000 €
--- надополнето: 20 декември 2011 во 18:21 ---

ti svoeto vise go kaza..vo 2001 godina MARKATA GERMANSKA vo istorija bila( od 01.01.2000)..aj sega gledaj koj ispadna Majmun :)
--- надополнето: 20 декември 2011 во 18:26 ---
Уште ова и не ти реплицирам веќе...

Пандев и Стојков беа следени од Интер 2 години пред да потпишат за клубот. Нудеа 700 000 марки, па потоа 1 милион. Бате Ване на крај кажа дека двајцата си отишле за 1,5мил МАРКИ = 750 000 евра денешни пари. Прво требаше да потпишат за ЦСКА Софија, но Таковски не се согласи на тој трансфер. Со парите што ги заработи од овие двајца, Ване сакаше да го купи Грозданоски, но неговата понуда од 350 000 евра беше одбиена од Борче Ристовски. Роберт Попов беше продаден за нешто повеќе од 150 000 евра, а Горан Попов за околу 100 000 евра.

Трансферот на Брага во Арис беше 400 000 евра, а оној на Митрески од Силекс во Спартак околу 300 000.

Ти реплицирам само поради тоа што ни ги надува јајцата со тоа најголем трансфер во Македонија. Запамти дека точната бројка никогаш нема да ја дознаеш, а на крај и да е точна таа цифра тебе како навивач (и мене) тоа ништо нема да ни донесе. Го продадовте и оној малиот во Холандија, а во тимот не донесовте нови играчи. Така и сега, џабе толку пари ако не се купат квалитетни замени.

Те молам не ми реплицирај. Пријатно!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.988
Поени од реакции
74.071
Најсмешно ми е кога некои викаат ете сега тимот продал некој играч или направил успех во Европа и сигурно ќе фрлел пари за нови играчи како замена за тие кои заминале :pos:
Толку ли не свативте дека тие пари одат во секаде само не во касата на клубот? :ROFLMAO:
Сега како замена за Хасани и Куртиши ќе им ги донесат Аломеровиќ и Неџипи/Положани кои ќе дојдат колку да одржат форма (мада за овој првиов фудбалската јавност не слушнала откако ја напушти Македонија).
Ќе наместат две три уткмици, ќе играат во Европа годинава и следна година правец втора лига. И секако крива ќе им биде федерацијата пошто се нив ги казнувала :pos:

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Уште ова и не ти реплицирам веќе...

Пандев и Стојков беа следени од Интер 2 години пред да потпишат за клубот. Нудеа 700 000 марки, па потоа 1 милион. Бате Ване на крај кажа дека двајцата си отишле за 1,5мил МАРКИ = 750 000 евра денешни пари. Прво требаше да потпишат за ЦСКА Софија, но Таковски не се согласи на тој трансфер. Со парите што ги заработи од овие двајца, Ване сакаше да го купи Грозданоски, но неговата понуда од 350 000 евра беше одбиена од Борче Ристовски. Роберт Попов беше продаден за нешто повеќе од 150 000 евра, а Горан Попов за околу 100 000 евра.

Трансферот на Брага во Арис беше 400 000 евра, а оној на Митрески од Силекс во Спартак околу 300 000.

Ти реплицирам само поради тоа што ни ги надува јајцата со тоа најголем трансфер во Македонија. Запамти дека точната бројка никогаш нема да ја дознаеш, а на крај и да е точна таа цифра тебе како навивач (и мене) тоа ништо нема да ни донесе. Го продадовте и оној малиот во Холандија, а во тимот не донесовте нови играчи. Така и сега, џабе толку пари ако не се купат квалитетни замени.

Те молам не ми реплицирај. Пријатно!
aj gledaj se sebesi...Marki spomnuvas za transferi posle 2000 god..Za greota sii..Bas me zabole sto na kraj kazal Vane,apsolutno...imas sluzbeni web stranici koi se zanimavat i so tocen datum na transferot( a za tebe muabetot na takovski ti e AMIN )..aj ne tuppi povise ...Ova So germanskite Marki neka ti ostane kako Kapak vo ova godina...pozz...

П

Паспарту

Гостин
Најсмешно ми е кога некои викаат ете сега тимот продал некој играч или направил успех во Европа и сигурно ќе фрлел пари за нови играчи како замена за тие кои заминале :pos:
Толку ли не свативте дека тие пари одат во секаде само не во касата на клубот? :ROFLMAO:
Сега како замена за Хасани и Куртиши ќе им ги донесат Аломеровиќ и Неџипи/Положани кои ќе дојдат колку да одржат форма (мада за овој првиов фудбалската јавност не слушнала откако ја напушти Македонија).
Ќе наместат две три уткмици, ќе играат во Европа годинава и следна година правец втора лига. И секако крива ќе им биде федерацијата пошто се нив ги казнувала :pos:
За жал тоа е реалноста на нашиот фудбал... Во сите клубови е така :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom