Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Како играат Наполи секоја чест, ми се чини да имаат малце подобра завршница ќе ги тепаат и Јувентус и Милан ама немаат зае в жал. На Кавани како да не му е денот денеска многу слабо се открива.. мислам дека брзо во второ полувреме на негово место влезе Пандев има осет он ..

Па тепаа не нас бе пер... а Јуве се спасуваа пред неколку кола..

Иначе, Хамшик ѕвер..

Ебати среќата скапана.
Автогол на голман, промашување од 5 метра, статива, поништен чисти гол, уште еден автогол. Дај нека суди пенал, како шлаг на торта.

Koj ве реметел пред сезона ? Интер лани завршија втори, го дадоа Ето, го имаа Гасперини за тренер, кои биле тие самоуверени кои ве реметеле ?
Ја лично сум изненаден од она што до сега го покажаа Јуве но и апла се уверивме што значи да не играш во Европа а уз пут да имаш и квалитетен состав. Како и да е, долга е сезоната, еден кикс и нештата може драстично да се сменат, наше е да се надеваме на такво нешто, друго и не ни преостанува иако кога се во прашање Интер, приоритетот е трето место, Милан е тимот кој се брка со Јувентус.
Па не играјте бре друже во Европа наредна сезона чим тоа е предноста, испаднете сега па концентрирајте се на првенството :)

Колку симпатично чуече е овој Луиз Енрике едно чудо еј, баш би сакал Рома да заврши втора или трета !

Па овие Рома од кога му заминаја лешинарите Вучинич и Менез некако со Освалдо,Ламела и Кркич многу симпатичен тим ми станаа дури и се радувам на нивни победи..уште Перота и Тоти да ги снема од тој тим па ќе ми стани втор омилен тим после Интер:D..дај боже вака да си победуваат на секое освен кога ќе играат против Интер:D!

Да прашам само, уште колово во вторник/среда е па после е пауза, па во 2012 продолжуваат?

Да прашам само, уште колово во вторник/среда е па после е пауза, па во 2012 продолжуваат?

да, после на 7/8 јануари продолжува.
--- надополнето: 19 декември 2011 во 00:04 ---
2qmkn51.jpg

Робињо во многу по светла (бела) верзија :icon_lol:

Инаку со пасовиве денеска партал направија какви влезови, ама завршница катастрофа.. и грешка направија со измениве требаше многу порано да го стави Пандев на местото на Кавани а и да не го вади Левеци, цела игра им ја размрдуваше човекот. Зунига ѕвер, леташе човекот на терен..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom