Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Интер понудил 30 милиони за младиот играч на Сао Паоло Лука-->ако ви се верува?
Да и Газета го има потврдено тоа.
А и летото Газета пишуваше за 25 понудени за истиот Лукас Маура.
Се работи за идна суперѕвезда.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Ја гледав Интер во кладилница и тоа што го пишав пред утакмица се оствари,кога го видов составот реков дека гол ке дадеме од прекин или некако на среќа по нивна грешка.Факт е дека утакмициве со Сиена,Џенова и Чезена ги добивме со многу среќа,а не дека Раниери е звер.Со Сиена дадовме гол во 90 та(мораме да признаеме добра замена на Раниери со Кастињос),али последниве два меча не извади Цезар со неговите одбрани во 90 минута ! Незнам до кога вака Раниери ке има среќа со оглед дека не го вади најдобриот состав на почеток,во среда играме со Лече дома еве можност за уште една победа па макар пак би играл со истиве 11,реално во среда напред треба да играат Форлан и Милито! p.s.Фала им на Интер што ме збогатија со некое евро,последниве 3 гостувања ги играв 2 ки и ми ги даде:cuc:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.214
Поени од реакции
46.494
Проблемот е што не го купија Варгас кој е 3 пати поевтин ( сега прашање е колку биле сериозни за негов ангажман ), така да не верувам во ова, поготово не да дадат толку пари во Јануари, никогаш тоа не се случило, а и реално подобро да купат 2-3 играчи отколку сега да даваат пари за 1 кој сеуште не е испробан надвор од Бразил.

Оние Нејмар и компанија ги видовме со Барса, а и на Копа Америка исто.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Ја гледав Интер во кладилница и тоа што го пишав пред утакмица се оствари,кога го видов составот реков дека гол ке дадеме од прекин или некако на среќа по нивна грешка.Факт е дека утакмициве со Сиена,Џенова и Чезена ги добивме со многу среќа,а не дека Раниери е звер.Со Сиена дадовме гол во 90 та(мораме да признаеме добра замена на Раниери со Кастињос),али последниве два меча не извади Цезар со неговите одбрани во 90 минута ! Незнам до кога вака Раниери ке има среќа со оглед дека не го вади најдобриот состав на почеток,во среда играме со Лече дома еве можност за уште една победа па мака пак би играл со истиве 11,реално во среда напред треба да играат Форлан и Милито! p.s.Фала им на Интер што ме збогатија со некое евро,последниве 3 гостувања ги играв 2 ки и ми ги даде:cuc:
која добра замена жити кариера го стави дечкото крило да игра , изгубен во време и простор беше лук.
со играва на раб од дебакл сме. било која екипа да од овие што ги добивме да изиграше со малце повеќе муда и ќе не добиеше глатко 3/4 - 0

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
која добра замена жити кариера го стави дечкото крило да игра , изгубен во време и простор беше лук.
со играва на раб од дебакл сме. било која екипа да од овие што ги добивме да изиграше со малце повеќе муда и ќе не добиеше глатко 3/4 - 0
Па реално гледано се исплатеше замената бидејки даде гол:),знам дека го играше крило али сепак на крај битен беше неговиот гол и новите 3 бода!

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Официјално Наполи го купи Едуардо Варгас за 13 милиони.
и Интер го сакаше овој играч.
Овие( fcinternews)одма шпекулират Лавеци во Интер но тоа дури Јуни ќе биде ако биде.
А Наполли со Лавеци ,Кавани ,Пандев,Хамсик,Варгас имат уште 3-4 офанзивци да не ги набројувам стварно квалитетен напад еден од најдобрите во Европа.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.327
Поени од реакции
15.586
Официјално Наполи го купи Едуардо Варгас за 13 милиони.
и Интер го сакаше овој играч.
Овие( fcinternews)одма шпекулират Лавеци во Интер но тоа дури Јуни ќе биде ако биде.
А Наполли со Лавеци ,Кавани ,Пандев,Хамсик,Варгас имат уште 3-4 офанзивци да не ги набројувам стварно квалитетен напад еден од најдобрите во Европа.
Немој вака, ние ги имаме Форлан, Пацини, Милито, Зарате и Кастињос...
Па нашиве се кока кола за нивните...

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Onaka da se ufrlam jas... Eve gledam deka veke 996 stranica e ova i uste malce doagame do 1000.

Da ne slucajno mu ostavite na Deko ili Iosono da ja otvorat novata tema posle ovie mizerni 2 sezoni.

Ja predlagam Spasov ili Bene :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.985
Поени од реакции
16.425
Onaka da se ufrlam jas... Eve gledam deka veke 996 stranica e ova i uste malce doagame do 1000.

Da ne slucajno mu ostavite na Deko ili Iosono da ja otvorat novata tema posle ovie mizerni 2 sezoni.

Ja predlagam Spasov ili Bene :)
Мислам дека нема повеќе да се отвораат нови теми.
Барем така пиша некој тука на темата. :)

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
Ма и Чак Норис да ја отвори исто ни се фака.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Плус нивните не се толку борбени како нашиве...

Што ќе ти е Тевез, ќе наруши атмосфера во тимот...
Koja atmosfera? :O
--- надополнето: 18 декември 2011 во 23:12 ---
Ма и Чак Норис да ја отвори исто ни се фака.
Iko be, razbra sega koj sum? Morav pred nekoj den taka da ti pravam :D

Kajgana Shop

На врв Bottom