Да да Добри сеЕдно прашање до поискусните, дали асер се добра фирма на лаптопи и дали може да се рамња со асус
Да да Добри сеЕдно прашање до поискусните, дали асер се добра фирма на лаптопи и дали може да се рамња со асус
Јас го избрав она второто. Инаку Asus и Acer воопшто не се лоши брендови.Ај и јас едно прашање, дали вреди да се плати за појак бренд Дел, Тошиба Леново, или со тие пари да се земе појака конфигурација од Асус Ацер?
Полоши се Toshiba и Lenovo, отколку Acer и Asus.Ај и јас едно прашање, дали вреди да се плати за појак бренд Дел, Тошиба Леново, или со тие пари да се земе појака конфигурација од Асус Ацер?
Момци кажете ми што мислите за овој лап-топ:
Notebook HP ProBook 4730s i5-2430M 4GB DDR3/640GB/ATI HD6490M 1GB/17.3"/Linux/ BAG
Intel® Core™ i5-2430M (2.40 GHz, 3 MB L3 cache)
Mobile Intel® HM65 Express
4 GB 1333 MHz DDR3 SDRAM
2 SODIMM slots
640 GB 5400 rpm SATA II
DVD+/-RW SuperMulti DL
Display: 43,9 cm (17.3") diagonal LED-backlit HD+ anti-glare
VGA: AMD Radeon HD 6490M with 1 GB dedicated GDDR5 video memory
Ports: 3 USB 2.0; 1 USB 3.0; 1 VGA; 1 HDMI; 1 stereo microphone in; 1 stereo headphone/line-out; 1 AC power; 1 RJ-11 (select models); 1 RJ-45
Expansion slots: 1 Express Card/34; 1 Media Card Reader
720p HD webcam
Spill-resistant keyboard with separate numeric keypad and drains
Touchpad with scroll zone and gestures support
Realtek Ethernet (10/100/1000 NIC)
Atheros 802.11b/g/n WiFi and Bluetooth 3.0 HS Combo
Battery: 8-cell (73 WHr) Lithium-Ion Battery
Weight: Starting at 2.92 kg
Included HP Bag
Чини 32.000 денари.
Да добар е. Само ако сакаш да гледаш блу-реј од хард диск ќе ти треба да ставиш windows 7 веројатно.
Десктоп компјутерите полека но сигурно умираат. Така да не ти се исплати да фрлаш пари за тоа. Купи си лаптопче. Можеш и на нив игри да играш.^ Знам дека е добар, ама мене ми требаше малку поисцрпен одговор. Вака, сакам да купам ПЦ, се мислам меѓу десктоп и лаптоп, знам дека за истава цена ако земам десктоп би добил подобри перформанси, ама вчера братот на еден другар го купи и вика дека лаптоп-чево е многу добро за тие пари, дека може да се играат и новиве, појаки игри и сл.
Ај некој што стварно се разбира нека помогне, се исплати ли да го земам или ?
Абе го збунивте сега незнае дали да го зима или неJas Radeon HD 6370M 1gb imam pa site novive igri gi igram na full .. nfs the run, call of duty - mw3 itn...
A ti mu vikas deka nema da mozi da gi igra si hd6490m ?
Не го збунивме само кажав дека се играат игрите на фул а кај мене е послаб лап топов од тој шо мисли да го зема..Абе го збунивте сега незнае дали да го зима или не