Фан Клуб: Интер

Нека си шетаат по светов нашиве .
Немале да ја направат истата грешка како со Санчез.
Жити се , кого лажат овие бе или сами себе се лажат . На скај дадоа готово , иде у Наполи

Цената му била 7-8 милиони додека од Интер не изјавија: нема да ги повториме грешките, овој е наш!
После тоа отишла на 13 милиони :)
Оној Суарез голема уста има, годините си го прават своето, он уште живее у свое време, незнае сега дека за минут време по кажаната изјава истата стига и до Чиле. :)

Kaко и да е, бев и останав на ставот за Тевез, над Све остало е од достапниве на пазаров, исто и Монтоливо, кога се во прашање средината од теренот и нападот. Оној Хуан што го спомнуваат, мислиш бразилскиот Малдини е у пм, искрено, нит знам кој е нит ништо, може е одличен фудбалер може не, сеедно, одбраната е дел од теренот каде Интер е и онака јак, тек летоска може да се размислува за уште едно до две засилувања ( партнер на Ранокија за иднина и лев бек ), а зашто да не пробаат и со некој од младинска.

Немам појма јас од ова новиве фудбалери пошто малку пратам и ретко се случува да се интересираме за некој фудбалер кој сум го фатил на радар. Ама како смешно се однесуваме на пазаров последнава година тоа е чудо едно... се што можевме да покакаме, покакавме.

Од друга страна, Удинезе, Палермо, Наполи итн... успеваат да доведат анонимни таленти кои стануваат ѕвезди. Ние се радуваме со Нагатомо.

Јбг...

Оној Суарез голема уста има, годините си го прават своето, он уште живее у свое време, незнае сега дека за минут време по кажаната изјава истата стига и до Чиле. :)

Kaко и да е, бев и останав на ставот за Тевез, над Све остало е од достапниве на пазаров, исто и Монтоливо, кога се во прашање средината од теренот и нападот. Оној Хуан што го спомнуваат, мислиш бразилскиот Малдини е у пм, искрено, нит знам кој е нит ништо, може е одличен фудбалер може не, сеедно, одбраната е дел од теренот каде Интер е и онака јак, тек летоска може да се размислува за уште едно до две засилувања ( партнер на Ранокија за иднина и лев бек ), а зашто да не пробаат и со некој од младинска.

Па ние кога ју туб играчи неможеме да земеме како Варгас и Хуан кого ќе земеме бе
Тиња невидена сме , ТИЊА

Нека си шетаат по светов нашиве .
Немале да ја направат истата грешка како со Санчез.
Жити се , кого лажат овие бе или сами себе се лажат . На скај дадоа готово , иде у Наполи
Сега за сега со резерва го зиам муабетов, ипак, реално, 90% од нас не знаеа кој е Варгас до појавава на шпекулацииве по што го гуглаа и го бараа на јутуб, каде Кварезма на времето го сметавме за новиот Роналдо пред да дојде во Интер.
Педерски е ова што ќе го кажам али искрено се надевам дека ќе е флоп бидејќи многу ќе ни дојде ова ( ако се земат во предвид и искуствата од минатото, батали Санчез, Кака е моментот ), башка и земен е за пари кои Интер може да си ги дозволи. Али еве ако евентуално го земат Тевез искрено, к*р ќе ме боли како ќе игра Варгас во Наполи, тогаш па ќе навивам да се потури од голови и асистенции за да Лавеци летоска дојде во Милано и да се склопи нападов за наредни 3 сезони ( и више ).

Сепак, уште е рано за да судиме, ко и летоска така и сега сум со ставот дека ќе чекам да дојде крај на Јануари, све е можно до тогаш, иако мечот со Милан кој е клучен за Интер се игра na 15ти што значи до тој натпревар мора да ојачаат.
--- надополнето: 18 декември 2011 во 01:26 ---
Па ние кога ју туб играчи неможеме да земеме како Варгас и Хуан кого ќе земеме бе
Тиња невидена сме , ТИЊА
Абе види, и Диего поради исти причини не можеа да го земат, односно не сакаа, па го купија Снајдер. Ја се надевам дека ќе не заќутат, не за друго, мора да не уќутат ако сакаат да играат во ЛШ наредната година.

Реално неможеш така да глеаш кој бил Варгас . Исто беше и со Рики . Додека не се појавија шпекулации дека сакавме да го земеме појма немавме кој е играчот . Па еве го топ си е. Ја глеав утакмицата од финалево на Копа Америка . Варгас е брз муња , 2 гола даде у финале на втората утакмица . Ќе го биде знам .
Мука ми е што почна Наполи играчи да ни зима и уште ќе не дупи сеа , ќе ни го врати Пандев и нашиве ќе речат еве засилување бе
Сеа има на Скај , 14 милиони евра го земале

Искрено, Лавеци е исти Зарате, а и негледам причина зошто би дошол во Интер кога го бара Манчестер Сити

Од друга страна, Удинезе, Палермо, Наполи итн... успеваат да доведат анонимни таленти кои стануваат ѕвезди. Ние се радуваме со Нагатомо.
Оној романецот што дојде во Удинезе многу ми се свиѓа, втор напаѓач игра у екипа, позади Ди Натале, ме мрзи сеа името да му го барам али ништо чудно да бидне од него супер фудбалер во иднина.

Гледам се споменува некаква реконструкција во екипава, Бранка да си оди, Паолило, Морати ако се реши да менува нека удри на одговорниве за трансфери од Удинезе, бар тоа лесно може да се донесе во Интер, страшно добри играчи вадат за мали пари, ама она, апла страшно добри фудбалери, идеални се за моменталниов Интер кој не троши многу.

А за Клоп од Дортмунд ... неам зборови, нит Мурињо сакам да се врати нит Пеп да дојде, овој мене ќе ми остане вечита нереализирана желба за Интер, претпоставувам и таму историјата дека ќе се повтори и ќе иде во Баерн. Цар е човекот, цар.
--- надополнето: 18 декември 2011 во 01:36 ---
Искрено, Лавеци е исти Зарате, а и негледам причина зошто би дошол во Интер кога го бара Манчестер Сити
Не зезај. :)
У стил на Иосоно ќе ти ги споредам, Зарате е Gigli, Лавеци е Inception.

И скаутите на Палермо не се за потценување . После Удинизе тие се следните у Серија А што прават партали со играчи

И скаутите на Палермо не се за потценување . После Удинизе тие се следните у Серија А што прават партали со играчи
Да не се заебаваме, ако збориме за скаути Ајакс се први и точка :D

Мука ми е што почна Наполи играчи да ни зима и уште ќе не дупи сеа , ќе ни го врати Пандев и нашиве ќе речат еве засилување бе
Сеа има на Скај , 14 милиони евра го земале
Убеден сум дека Лавеци летоска ќе заврши во Интер под услов Варгас да распали, убеден, не верувам дека Интер туку така би се откажале за играч кој реално можеле да го купат со оглед на тоа колку пари ќе платат Наполи за него.

Ама до летоска има цела една ебана полусезона, прашањето е што до тогаш ? Идеалниот одговор е Тевез, нема друга опција, реални да бидеме.

Оној романецот што дојде во Удинезе многу ми се свиѓа, втор напаѓач игра у екипа, позади Ди Натале, ме мрзи сеа името да му го барам али ништо чудно да бидне од него супер фудбалер во иднина.

Не зезај. :)
У стил на Иосоно ќе ти ги споредам, Зарате е Gigli, Лавеци е Inception.
Романецот е Торје, мислам десно крило игра и има 21 година

Искрено нит Зарате нит Лавеци не ги сакам

На овие од Удинезе им нема конкуренција, башка тој типот од Палермо отиде во Рома ако не се лажам, му го заборавив името. Но пак ќе кажам, момциве од Удине се фантастични, алал им вера на осетот што го имаат, бараат играчи кои се идеални за денешните фудбалски прилики. Запата, Санчез и Инлер ги платиле се на се 5м евра, а од цела тројка ќарија над 60, пишав за овој податок летоска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom