Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оној Суарез голема уста има, годините си го прават своето, он уште живее у свое време, незнае сега дека за минут време по кажаната изјава истата стига и до Чиле.Цената му била 7-8 милиони додека од Интер не изјавија: нема да ги повториме грешките, овој е наш!
После тоа отишла на 13 милиони![]()
Оној Суарез голема уста има, годините си го прават своето, он уште живее у свое време, незнае сега дека за минут време по кажаната изјава истата стига и до Чиле.
Kaко и да е, бев и останав на ставот за Тевез, над Све остало е од достапниве на пазаров, исто и Монтоливо, кога се во прашање средината од теренот и нападот. Оној Хуан што го спомнуваат, мислиш бразилскиот Малдини е у пм, искрено, нит знам кој е нит ништо, може е одличен фудбалер може не, сеедно, одбраната е дел од теренот каде Интер е и онака јак, тек летоска може да се размислува за уште едно до две засилувања ( партнер на Ранокија за иднина и лев бек ), а зашто да не пробаат и со некој од младинска.
Сега за сега со резерва го зиам муабетов, ипак, реално, 90% од нас не знаеа кој е Варгас до појавава на шпекулацииве по што го гуглаа и го бараа на јутуб, каде Кварезма на времето го сметавме за новиот Роналдо пред да дојде во Интер.Нека си шетаат по светов нашиве .
Немале да ја направат истата грешка како со Санчез.
Жити се , кого лажат овие бе или сами себе се лажат . На скај дадоа готово , иде у Наполи
Абе види, и Диего поради исти причини не можеа да го земат, односно не сакаа, па го купија Снајдер. Ја се надевам дека ќе не заќутат, не за друго, мора да не уќутат ако сакаат да играат во ЛШ наредната година.Па ние кога ју туб играчи неможеме да земеме како Варгас и Хуан кого ќе земеме бе
Тиња невидена сме , ТИЊА
Оној романецот што дојде во Удинезе многу ми се свиѓа, втор напаѓач игра у екипа, позади Ди Натале, ме мрзи сеа името да му го барам али ништо чудно да бидне од него супер фудбалер во иднина.Од друга страна, Удинезе, Палермо, Наполи итн... успеваат да доведат анонимни таленти кои стануваат ѕвезди. Ние се радуваме со Нагатомо.
Не зезај.Искрено, Лавеци е исти Зарате, а и негледам причина зошто би дошол во Интер кога го бара Манчестер Сити
Да не се заебаваме, ако збориме за скаути Ајакс се први и точкаИ скаутите на Палермо не се за потценување . После Удинизе тие се следните у Серија А што прават партали со играчи
Убеден сум дека Лавеци летоска ќе заврши во Интер под услов Варгас да распали, убеден, не верувам дека Интер туку така би се откажале за играч кој реално можеле да го купат со оглед на тоа колку пари ќе платат Наполи за него.Мука ми е што почна Наполи играчи да ни зима и уште ќе не дупи сеа , ќе ни го врати Пандев и нашиве ќе речат еве засилување бе
Сеа има на Скај , 14 милиони евра го земале
Романецот е Торје, мислам десно крило игра и има 21 година
На овие од Удинезе им нема конкуренција, башка тој типот од Палермо отиде во Рома ако не се лажам, му го заборавив името. Но пак ќе кажам, момциве од Удине се фантастични, алал им вера на осетот што го имаат, бараат играчи кои се идеални за денешните фудбалски прилики. Запата, Санчез и Инлер ги платиле се на се 5м евра, а од цела тројка ќарија над 60, пишав за овој податок летоска.И скаутите на Палермо не се за потценување . После Удинизе тие се следните у Серија А што прават партали со играчи
Да не се заебаваме, ако збориме за скаути Ајакс се први и точка![]()
А, тоа е друго тогаш..За Серија А мислев![]()