Сајт на годината 2011 (Кајгана прогласен за најиновативен сајт, Кајгана форум за најдобар форум!)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А шо мислиш дека ќе се инатам со тебе....де бе не се секирај не сум до толку.

Еве признавам, кајгана е најдобар на свет,и у наредните 100 год. нема да никој да го надмине.

Задоволен?

Ај оди тркни на порталот за да "научиш" нешто.(оти коа требаше да учиш,бегаше од часеви):icon_lol:
Комита е про кајгана у сите сфери, џабе се докажуваш.
Ја сум про форумов. Порталот ич не го посетувам. 365 ми е на врвот од интересни македонски портали.

Одлична местекна пак ќе има ко лани, осеќам... Лани 1 ден пред крајот fcinter.com.mk водечки беа и тоа убедливо за на крај да паднат...

forum.doktori.mk со 578 мислења Vs. forum.kajgana.com со 4.376.067.

Seems legit. (y)
Си ме пресмеал да сибеш! :pos:

Момци, не се возбудувајте премногу околу изборот. Или околу било кој избор. Без разлика на резултатите, знаеме дека форумот е број еден во Македонија. А главната заслуга за тоа што сме меѓу најдобрите ја имате вие, членовите, затоа што вие сте директни автори на тие 5 милиони мислења. За порталот и не е толку битно да добиеме официјално признание оваа година - минатата бевме први. А и не сме „Ѓоко Ѓорчев“, па секоја година да ја добиваме истата награда (ви текнува на изборите на МРТВ?) :)

Како и да е, ќе лажам ако кажам дека нема да се радувам ако бидеме прогласени за најдобар форум во Македонија :)

Според мене најголем победник е sitnoseckano.blogspot.com, затоа што ова е првиот корисен блог на кој сум налетал во Македонија :)

Со среќа на сите учесници, утре ќе ги дознаеме победниците! :)

Кајгана ја добри наградата за најдобар форум и награда за најиновативен сајт за 2011 година на изборот на сајт на годината.
Наградите им ги посветуваме на нашите форумџии и читатели, затоа што тие се најзаслужни. Им честитаме и на другите добитници :)

Кајгана ја добри наградата за најдобар форум и награда за најиновативен сајт за 2011 година на изборот на сајт на годината.
Наградите им ги посветуваме на нашите форумџии и читатели, затоа што тие се најзаслужни. Им честитаме и на другите добитници :)
Заслужено се разбира

ЗАСЛУЖЕНА НАГРАДА. ;)

Најдобар веб сајт - Femina.mk

Ете кај ви избегаа женските :pos:

Е сега , ај да частиш ..

Честитки за наградата,,

навистина заслужено

GIRL POWER!!!

kiss_16.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom