Дали атеизмот е заснован на вера или на наука?

• Креатор на темата Креатор на темата Keiko
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде повели, кажи ми што е грешно, сите вие пошто и онака сте како газ и гаќи.

Послушај еден пријателски совет. Оди си од темата, организирај седенки или такво нешто, најсериозно ти велам. Немаш поим до кој степен се бламираш овде. Јас изгубив желба да те реметам, ова преминува во брутал...

Ништо бе се заебаваме, така си е. Ги броеле како пред нова година: 10, 9, 8, 7...
Ја мислам дека имам право а вие велите дека е погрешно.

Па штом е погрешно повелете, образложете.

Само образложете како што треба пошто мука ми е да ги читам постовите со тестенини, камиони и ред други глупости кои се одлика на 13-17 годишњаци.

Ај реши го ова па ќе ти дадеме нешто потешко, на пример: како луѓето ги бројат степените целзиусови, од кај знаат дека баш 15 степени е надвор :)

Послушај еден пријателски совет. Оди си од темата, организирај седенки или такво нешто, најсериозно ти велам. Немаш поим до кој степен се бламираш овде. Јас изгубив желба да те реметам, ова преминува во брутал...
Ти ме реметиш мене, тоа ти сонуваш буден или .?

Си го гледал Rounders (1998)? Има еден поучен цитат, вели: ако играш (покер) подолго време и не можеш да ја најдеш овцата... ти си овцата.
Има и друга:
Паметниот им попушта на ненормалните.

Ова би било добра тема во ЧДА. Обезбедете скриншот, сигурен сум дека ќе ги избришат овие постови.

Ај реши го ова па ќе ти дадеме нешто потешко, на пример: како луѓето ги бројат степените целзиусови, од кај знаат дека баш 15 степени е надвор :)

Замисли, надвор 15 степени, и живата во термометарот покажува точно 15 степени...

It is a miracle !!!!

:icon_lol:

Замисли, надвор 15 степени, и живата во термометарот покажува точно 15 степен.......

chista prtpostavka., velish zamisli., imaginacija ., a i vo krajna linija od kaj znae taa sirota zhiva mrtva materija kolku i shto se toa stepeni., ., znachi pak dogovorena rabota i nacrtani crtichki od C/Frd/Frhj.............i shto e toa tochno .....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom