Дали атеизмот е заснован на вера или на наука?

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Ајде повели, кажи ми што е грешно, сите вие пошто и онака сте како газ и гаќи.
Послушај еден пријателски совет. Оди си од темата, организирај седенки или такво нешто, најсериозно ти велам. Немаш поим до кој степен се бламираш овде. Јас изгубив желба да те реметам, ова преминува во брутал...

nescafe

за освестување
Член од
27 август 2009
Мислења
604
Поени од реакции
277
Ништо бе се заебаваме, така си е. Ги броеле како пред нова година: 10, 9, 8, 7...
Ја мислам дека имам право а вие велите дека е погрешно.

Па штом е погрешно повелете, образложете.

Само образложете како што треба пошто мука ми е да ги читам постовите со тестенини, камиони и ред други глупости кои се одлика на 13-17 годишњаци.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Ај реши го ова па ќе ти дадеме нешто потешко, на пример: како луѓето ги бројат степените целзиусови, од кај знаат дека баш 15 степени е надвор :)

nescafe

за освестување
Член од
27 август 2009
Мислења
604
Поени од реакции
277
Послушај еден пријателски совет. Оди си од темата, организирај седенки или такво нешто, најсериозно ти велам. Немаш поим до кој степен се бламираш овде. Јас изгубив желба да те реметам, ова преминува во брутал...
Ти ме реметиш мене, тоа ти сонуваш буден или .?

nescafe

за освестување
Член од
27 август 2009
Мислења
604
Поени од реакции
277
Си го гледал Rounders (1998)? Има еден поучен цитат, вели: ако играш (покер) подолго време и не можеш да ја најдеш овцата... ти си овцата.
Има и друга:
Паметниот им попушта на ненормалните.

G

galaxy

Гостин
Ова би било добра тема во ЧДА. Обезбедете скриншот, сигурен сум дека ќе ги избришат овие постови.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Ај реши го ова па ќе ти дадеме нешто потешко, на пример: како луѓето ги бројат степените целзиусови, од кај знаат дека баш 15 степени е надвор :)
Замисли, надвор 15 степени, и живата во термометарот покажува точно 15 степени...

It is a miracle !!!!

:icon_lol:

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.423
Замисли, надвор 15 степени, и живата во термометарот покажува точно 15 степен.......

chista prtpostavka., velish zamisli., imaginacija ., a i vo krajna linija od kaj znae taa sirota zhiva mrtva materija kolku i shto se toa stepeni., ., znachi pak dogovorena rabota i nacrtani crtichki od C/Frd/Frhj.............i shto e toa tochno .....

Kajgana Shop

На врв Bottom