Дали атеизмот е заснован на вера или на наука?

nescafe

за освестување
Член од
27 август 2009
Мислења
604
Поени од реакции
277
:pos: :pos: :pos:
Епик фејл пријателе. Епик фејл.
цццццц.... леле...што се не шета по светов. Е па затоа и си верник, оти толку многу знаеш.
Кога бре тоа луѓето броеле наназад години, што тресеш зелени.
Јас ќе ти кажам. Во тоа време Швајцарската часовничарска индустрија изработувала рачни часовници кои се движеле во обратна насока, па морале времето да го бројат наназад. Во нултата година на некој најпаметен му текнало да ги намести стрелките да одат во другиот правец, и од тогаш решиле да го бројат времето нанапред.

:confused:
http://www.historyofmacedonia.org/AncientMacedonia/KingsofMacedonia.html

Само дел од тоа:
Aeropus II (396-393)
Црвено почнал со владеење, плаво неговото владеење завршило.

Како одат годините, нанапред или .???

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Не ни расипувај забава... :)
Ај нема. Доста беше заебаванција. Да се уозбилиме и на дечково да му дадеме сериозен одговор

Пред 6000 години си бил еден бог. Се викал Јахве. И бидејки бил толку семоќен и сезнаен, си удрил математика. Пу од ракав... Откако ќе создадам земја, планети, човеци и тн за 2000 год ќе им напраам потоп а уште 2000 покасно ќе го пратам син ми да се поигра на земјата. Откога ќе се роди ќе се рачунаат годините, а пред тоа наназад да се бројат. И дал една наредба на Адам, да ги брои годините од 4000 па наназад до нула, и оттогаш нанапред да бројат.

Ето...това би било у кратко, Миле Паника, за вашата телевизија..... со други санимлифости че са јавиме покасно.....

П.С. Тоа што Јахве ја утнал за неколку години нема везе. У школо алхемија имал 5ка а математика бил послаб, слаби писмени праел :D

nescafe

за освестување
Член од
27 август 2009
Мислења
604
Поени од реакции
277
Ај нема. Доста беше заебаванција. Да се уозбилиме и на дечково да му дадеме сериозен одговор

Пред 6000 години си бил еден бог. Се викал Јахве. И бидејки бил толку семоќен и сезнаен, си удрил математика. Пу од ракав... Откако ќе создадам земја, планети, човеци и тн за 2000 год ќе им напраам потоп а уште 2000 покасно ќе го пратам син ми да се поигра на земјата. Откога ќе се роди ќе се рачунаат годините, а пред тоа наназад да се бројат. И дал една наредба на Адам, да ги брои годините од 4000 па наназад до нула, и оттогаш нанапред да бројат.

Ето...това би било у кратко, Миле Паника, за вашата телевизија..... со други санимлифости че са јавиме покасно.....
Блазе си и на таа мајка што те родила, толку си многу паметен што од се срце би ти купил едно јаже.

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Блазе си и на таа мајка што те родила, толку си многу паметен што од се срце би ти купил едно јаже.
да ми купиш не едно, сто, има толу „добри“ верници за бесење

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Ај кладба дека нема да се сети кај утиња до полноќ? :pos:

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Ај кладба дека нема да се сети кај утиња до полноќ? :pos:
Ај кладба дека ни за месец нема да му текне, јас му дадов одговор за Кинезите што измислиле барут дека се криви он не ме разбра

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
викаш? Што е со Ариел поминато брат, опрано е саглам

nescafe

за освестување
Член од
27 август 2009
Мислења
604
Поени од реакции
277
Ајде повели, кажи ми што е грешно, сите вие пошто и онака сте како газ и гаќи.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Ништо бе се заебаваме, така си е. Ги броеле како пред нова година: 10, 9, 8, 7...

Kajgana Shop

На врв Bottom