Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми се допадна многу со денови ја влечев, за двајца браќа кои добиваат во наследство 3 миљона од татко им и за нивната лакомост, али за правници и човекови права може и ке ти послужи ако за тоа ти треба

Баш за тоа ја барам :) Благодарам на сите за помошта.

Znae li nekoj sto tocno znaci ,,Semper Etiam Ubique Superiores" T.e mototo na Volcite ?

17801-4bf6ee9c903bc83554c0f19b99b40940.jpg
Секогаш и секаде први​

Каде да најдам убава густа новогодишна елка над 2м да не е поскапа од 5000 ден
Провери карши Мек доналдс- Центар, во уличката кај шо стојат таксистите. Имаат убави и не многу скапи елки :)

Не ми се допадна многу со денови ја влечев, за двајца браќа кои добиваат во наследство 3 миљона од татко им и за нивната лакомост, али за правници и човекови права може и ке ти послужи ако за тоа ти треба

Зошто јас мислам дека има друга содржина книгата?

Ми треба услуга од некој што има МаксТВ и е во можност (незнам како), да може нешто од МаксТВ да префрли на компјутер. Се работи за 3 минутно видео. Ако некој би бил толку добар, нека ме контактира профил, приватна порака, овде на темава, шоидае.

BUMP!

Каде можам да ги најдам линковите/локациите од галериите со слики - Кајгана Собиранка 20** ?
Знам дека пред 1-2 години ги гледав негде, ама хард-ов ми е за менвење и ич, ама ич не ми текви :D

Знае ли некој кај го преселија Вучко во Кисела Вода што беше? Или кажете ми кај можам да најдам ефтини тегчиња. поздрав;)

Знае ли некој кај го преселија Вучко во Кисела Вода што беше? Или кажете ми кај можам да најдам ефтини тегчиња. поздрав;)
Teгови (бучици) имаш во орка и во џамбо(веро). До 5 кила се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom