Ivana*Antique
Чисто информативно
Vidi kaj onie na staro, ja imam videno, i toa u brzo vreme (Standovite po ulica makedonija i pred GTC)Ај ќе видам до Англиски центар ,ако не на нет ,ако не те барам![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vidi kaj onie na staro, ja imam videno, i toa u brzo vreme (Standovite po ulica makedonija i pred GTC)Ај ќе видам до Англиски центар ,ако не на нет ,ако не те барам![]()
Не ми се допадна многу со денови ја влечев, за двајца браќа кои добиваат во наследство 3 миљона од татко им и за нивната лакомост, али за правници и човекови права може и ке ти послужи ако за тоа ти треба
Znae li nekoj sto tocno znaci ,,Semper Etiam Ubique Superiores" T.e mototo na Volcite ?
Провери карши Мек доналдс- Центар, во уличката кај шо стојат таксистите. Имаат убави и не многу скапи елкиКаде да најдам убава густа новогодишна елка над 2м да не е поскапа од 5000 ден
Не ми се допадна многу со денови ја влечев, за двајца браќа кои добиваат во наследство 3 миљона од татко им и за нивната лакомост, али за правници и човекови права може и ке ти послужи ако за тоа ти треба
Вучко во Кисела водаКаде да најдам убава густа новогодишна елка над 2м да не е поскапа од 5000 ден
Ми треба услуга од некој што има МаксТВ и е во можност (незнам како), да може нешто од МаксТВ да префрли на компјутер. Се работи за 3 минутно видео. Ако некој би бил толку добар, нека ме контактира профил, приватна порака, овде на темава, шоидае.
Каде да најдам убава густа новогодишна елка над 2м да не е поскапа од 5000 ден
за тие пари,ја природна ќе ти донесам..![]()
Вучко во Кисела вода
Teгови (бучици) имаш во орка и во џамбо(веро). До 5 кила се.Знае ли некој кај го преселија Вучко во Кисела Вода што беше? Или кажете ми кај можам да најдам ефтини тегчиња. поздрав![]()
Teгови (бучици) имаш во орка и во џамбо(веро). До 5 кила се.
Зависи тежината. Мислам дека 2килашките се околу 200/250, 5 килашките околу 400.А што пари се?