Не е секогаш до ОНЕ бидејки ја користата мрежата на телеком,а на телеком не им е сеедно да те изгубат како нивен корисник сепак зимаат пари од тебе .Незнам што им е финтава ама стварно се спори.Се правдаат дека имале навала на корисници и неможеле ни опрема да набават.Нивен проблем ако не очекувале навала сепак се обврзани со рокови и они.Баш ќе видам дали до понеделник ќе ми се јават затоа што тогаш е рамно 30 дена откако потпишав договор
Јас мигрирам од Телекабел не сум бил на Телеком.Како и да е не се бунам ако завршат во рок од 30 дена затоа што тоа е рок што тие го предвидоа и мора да го почитувам.Се надевам деновиве дека ќе ми се јават Доста се мачев со сакат оператор Оне барем средија нештоНе е секогаш до ОНЕ бидејки ја користата мрежата на телеком,а на телеком не им е сеедно да те изгубат како нивен корисник сепак зимаат пари од тебе .
Точно, премногу се чека. Незнам што точно пишува во договорот ама ако го поминат рокот имаш право одма да раскинеш па терај друг оператор.Drug problem e sto saboti i nedeli ne gi racunaat i tie 21 den sto gi kazuvaat e bez vikendi Povisoko ili ne premnogu se ceka
yeah, right! баш они одма ќе те оправат и ќе те средат. Едино што можеш да направаш е да го истуриш бесот, да му се изнавикаш на некого и тој од таму да ти изрецитира се по список.Замарај ги стално ..врти им на 181,не им давај да дишат
А што тоа средиле ONE? Немаат никаква сопствена мрежа, уствари грешка сум имаат motorola canopy која на краен корисник му дава 1Mbps download со 0.1Mbps upload.Јас мигрирам од Телекабел не сум бил на Телеком.Како и да е не се бунам ако завршат во рок од 30 дена затоа што тоа е рок што тие го предвидоа и мора да го почитувам.Се надевам деновиве дека ќе ми се јават Доста се мачев со сакат оператор Оне барем средија нешто
Во Штип сум јас, има Близо и тука ама нема кај мене.3-4 години ги чекав ама неможев веќе со Телекабел.Ја земав Тотал Пакет со АДСЛ интернет што е преку Телеком.Малку ми е чудно што сите се у фазон ЛЕЛЕ ПРЕКУ ТЕЛЕКОМ Е ИНТЕРНЕТОТ СИГУРНО Е СРАЊЕ.Сигурно дека некаде има проблеми ама генерално конекцијата им е стабилна.Брзината е каква таква.Ако така гледаме тогаш скоро сите оператори во Македонија користат линкови од Телеком па според тоа интернетот би требало да биде ужас(а не е).Неотел,Телекабел,локалните кабловски оператори и многу други сите тие се клиенти на Телеком меѓу кои и Оне.Точно, премногу се чека. Незнам што точно пишува во договорот ама ако го поминат рокот имаш право одма да раскинеш па терај друг оператор.
yeah, right! баш они одма ќе те оправат и ќе те средат. Едино што можеш да направаш е да го истуриш бесот, да му се изнавикаш на некого и тој од таму да ти изрецитира се по список.
А што тоа средиле ONE? Немаат никаква сопствена мрежа, уствари грешка сум имаат motorola canopy која на краен корисник му дава 1Mbps download со 0.1Mbps upload.
Паметно ќе си направел да си преминел на Blizoo. Само кажи ми која населба си?
ke se iznacekash, tesko godinava deka ke bides prefrlenДенес потпишав и ми рекоа 30 дена да чекам фааааааааааак.Траела процедурата многу со телеком тоа и ке треба да се почека.Има ли некој на кого му рекле исто вака па се десило све порано? Кај мене е 30 дена пошто преминувам од антена на рутер сеа и за линијата ке треба да се среди тоа, бар ја така мислам
Бар во Штип би требало телекабел да им е најдобра мрежата. Како и да е, повеќе од јасна ми е ситуацијата во Македонија и кој од каде зема интернет и кој интернет е подобар од кој. Се е до тоа кај кого како ќе му се погоди најпрвин цената, а после услугата.Во Штип сум јас, има Близо и тука ама нема кај мене.3-4 години ги чекав ама неможев веќе со Телекабел.Ја земав Тотал Пакет со АДСЛ интернет што е преку Телеком.Малку ми е чудно што сите се у фазон ЛЕЛЕ ПРЕКУ ТЕЛЕКОМ Е ИНТЕРНЕТОТ СИГУРНО Е СРАЊЕ.Сигурно дека некаде има проблеми ама генерално конекцијата им е стабилна.Брзината е каква таква.Ако така гледаме тогаш скоро сите оператори во Македонија користат линкови од Телеком па според тоа интернетот би требало да биде ужас(а не е).Неотел,Телекабел,локалните кабловски оператори и многу други сите тие се клиенти на Телеком меѓу кои и Оне.
Сигурен дека утре одма ќе добиеш интернет?Пред 30мин ми се јавија од Оне утре одам да подигнам опрема.Утре постирам спидтестови,импресии од брзина и се тоа.
само пази да не падниш на газ од огромните брзини од уан (6 мбпс) не знам за другите ама јас сигурно ќе паднамПред 30мин ми се јавија од Оне утре одам да подигнам опрема.Утре постирам спидтестови,импресии од брзина и се тоа.
6mb ama nekogash i do 10mb kreva i pod 5.4mb ne e padnato kako sto gledav kaj eden drugar )))само пази да не падниш на газ од огромните брзини од уан (6 мбпс) не знам за другите ама јас сигурно ќе паднам
во секој случај ти посакувам стабилна брзина а не како кај некои по 2-3 мбпс па да не можи ни до 100 гб да стигниш
сигурно?6mb ama nekogash i do 10mb kreva i pod 5.4mb ne e padnato kako sto gledav kaj eden drugar )))
Da da sihuren sum vidov sam...iako mislam deka toa bese momentot...ama pod 5.5mb ne e slezeno so garancija...ama sepak izgleda zavisi od pojke faktori i slicno i podobro stabilni 6mb nego nestabilni 50mb ))сигурно?
да не е некој друг пакет со 40 или 80 гб а не овој тоталот а на страната пиши 6 мбит (збунет)
на близу даваат 20 мбпс за истите пари а ако си на лан 40-50